måndag 22 februari 2010

26 jävla minusgrader!!!!

TJUGOSÄÄÄX JÄÄÄÄVLA MIIIINUSGRAAAADER!!!!!!
Imorgon är det jag som kliver upp före fem för att elda! Arne påstår att jag är snål men om man som jag arbetar på ett ställe där vi producerar el och elpriset idag steg till över 4000 spänn för varje MW-timme vi producerade så.......JA OKEJ då blir jag lite snål!

Försöker få mina grabbar på jobbet att nominera mig till Grys utomlandsresa på Mix Megapol. Tror allvarligt talat på att man kan bli smått snedvriden, förvirrad, ja rent av GALEN om detta helvetiska väder fortsätter!!
En "smart" människa hade uttryckt sig om klimatförändringarna och kontentan av det hela var i stil med att denne inte trodde på att det var så farligt med det där klimathotet eftersom det nu var så förbannat kallt här. MEN ÄR DET SÅ KONSTIGT DÅ?! Om grönlandsisen smälter blir Golfströmmen kallare. Vad resulterar det i? JO! Att det blir KALLARE här förstås! Maniacs everywhere!

Ådi strejkade igår. Jag tror att han också är lite rädd för doktorn, precis som jag. Vi puttade och rullade och med lite kittling från startkablar puttrade han till slut igång. Idag eller imorgon tror jag att det blir, ska han få nya bromscylindrar bland annat. Tror definitivt att han blir gladare än jag när notan kommer!

Nu var det meningen att det skulle komma lite bilder på hur Izzy hjälpt oss att renovera, samt på renoveringen i sig. MEN! Jag klarar ju för fan inte av att få bilderna från det där förbannade Picasa HIT till bloggen!! Jag är ett hopplöst fall av blogg-idioti. Förmodligen kan jag lösa det men nu är klockan snart nio, vi har varit en sväng till Birsta, jag är trött efter ett benpass på gymmet och vill helst av allt bara lägga mig i soffan och somna tills klockan plingar och elden kallar.
Have a nice Tuesday....vet redan på förhand hur den kommer att sluta för mig. Nedfrusen, trött och hungrig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar