fredag 5 juni 2009

En lätt avsugning.....

...blev det idag.....med DAMMSUGAREN era snuskhumrar!! Tur att jag förtydligade, gud vet annars vad ni fabulerar ihop.....eller är det bara jag? :) Måste ju ha relativt representabelt imorgon när vi får finbesök av bror, Therese och Helen. Då blir det FEST igen och som jag längtar!!! Har knåpat ihop en trerättersmeny, den ser sjukt god ut på papper i alla fall men frågan är om det blir lika gott in real life. Arne och jag var och shoppade mat idag, vi var inte sådär superbevandrade i alla svängar som matlistan ville ta oss så vi struntade helt enkelt i vissa saker. Mycket därför att Arne tycker att jag ofta inhandlar en massa grejer som jag "ska ha nån gång till den och den rätten" och sen blir det bara kvar i kylskåpet, antingen halvanvänt eller mycket ofta inte ens öppnat. Han KAN ha rätt mark my words!

Kommer att vara helt ensam ikväll. Arne repar med gamla bandet, har ingen aning om när han kommer hem. Ett tag tänkte jag om jag skulle höra mig för vad andra vanliga människor gör en fredagkväll som denna men jag tror att jag skiter i det. Det är så förbannat sjukt SKÖNT att bara vara totalt ensam. Har alltid haft ett behov av det och jag har inga problem med att roa mig själv. Det är väl en bonus man fått efter att ha bott Hedenhös-liv i bushen, you can only rely to you and you only! Denna vecka har varit rätt intensiv och totalt utan brist på sällskap. Jag har varit än här, än där och det har varit jättesuperskoj men så börjar det rycka i eremitnerven och jag måste ta en paus. Har ju rätt svårt med det där att planera in saker hela tiden, jag tar det hellre som det kommer. Spontanitet är ett mycket vackert ord!

Tror jag ska fixa lite kaffe, smygäta lite godis ur den ENORMA påse som Arne plockade ihop idag, surfa lite på gud vet vad (jag är värdelös på att planlöst surfa så om någon har några tips FEEL FREE TO JOIN IN AND TELL ME), titta lite på tv, lyssna på musik, spela lite gitarr, kanske till och med försöka knåpa ihop en låt men jag är på tok för glad för det nuförtiden, och just ja, jag måste ju hitta en outfit för morgondagens bravader. Shit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar