torsdag 16 maj 2013

Ride me motherfu#%er!!



And so it did....

Satt hemma och filade på min presentation när jag kom på att I can't take it no more, I need to work this piece of body!!

Var ju skitglad när jag steppade iväg till gymmet för att gästspela samt dra av ett litet lätt roddpass, mest för att försöka klura ut någon slags teknik. Blev skittaggad när jag bestämde mig för att ro en kilometer (vilket kändes okej och överkomligt), och skitnödig när jag fick en jävla utmaning som jag naturligtvis var tvungen att testa. "I DARE YA!!" Jo jävlar!

Såg ut som följande:

Rodd 200 m
Vila 1 min
Rodd 300 m
Vila 1 min
Rodd 400 m
Vila 3 min och gör om allt igen...4ggr!

Inser nu att det var vidrigt. Inser att jag verkligen kan göra det bättre. Inser att jag verkligen går igång på en utmaning. Inser nu att jag verkligen måste göra det igen. Och igen. Och igen. För jag är verkligen helkass på att ro! Hur fan ska jag kunna få upp ett tempo när jag hela tiden håller på att ramla av sitsen?!! Och nej, jag kan inte skylla på ett skit! Inte på att jag är kort. Inte på att jag är för lätt eller tung. Inte på att jag är osmidig, stel, har för korta ben eller armar, är skelögd eller är tjej....

Jag har bara en usel teknik!!
Vilket jag måste öva på. Vilken jävla fin gåva va, att måsta grensla den där djävulsmaskinen gång på gång och jag får fan inte ens betalt!! Haha...jo det får jag ju faktiskt, i form av en bättre tid I sure do hope!! Annars är jag verkligen sämst på riktigt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar