onsdag 22 maj 2013

Tidig kväll.....

.....blev det ju INTE!!

Är jävligt nöjd över dagen ändå, kanske därför jag inte ville att den skulle ta slut?!
Jag har hållit en kostföreläsning idag. Ett gäng underbara människor som jag föreläste inför, engagerade och frågvisa precis som jag gillar. Känner mig stolt, för första gången i mitt liv är jag verkligen stolt över något som jag har åstadkommit. Det är stort för att komma från en liten tös som jag. Jag är trygg i min roll, jag har svar på de frågor som kommer, och det jag inte kan svara på sådär på rak arm känns det helt okej med att säga att "Jag vet faktiskt inte det där, men jag kan ta reda på det".

Det är så vansinnigt underbart!!
Att, med så små medel (trots att jag inte ska förringa min egen kunskap!), få hjälpa människor till ett bättre liv. Hur fantastiskt är det inte att få höra om en person som haft magproblem i hela sitt vuxna liv, och som, efter lite coachning från mig, inte haft besvär en enda gång sedan jag kom in i bilden!! Är inte det ett kvitto på något bra så säg?!

Hög på min egen eufori tänker jag försöka sova. Imorgon är det bolagsmöte och frugan (Japp det är Bea baby) kommer och hämtar mig klockan 07:00. Efter det blir det eftermiddagspass på jobbet. Jag har det jag gör med andra ord!


Gnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar