torsdag 4 november 2010

En jävligt bra dag

Den här veckan har varit bra på många sätt och vis. Slitsam men bra.
Tröskeln med förmiddagspassen på jobbet är avklarade, nu väntar fyra nätter. Nedförsbacke med andra ord ;) Skitbra att jag, som tänkte sova ut idag, inte kunde somna om när Arne for strax efter sex i morse. Upp och hoppa istället, frukost framför datorn och sen var det bara att dra iväg för lite ryggträning på gymmet. Bästa laddningen inför nattens övningar oh yeah!

Ryggpassen är inte mina favoritpass. Eller jo, jag tycker OM att träna ryggen men varenda gång blir jag lika besviken över hur överjävulskt SVAG jag är i mina underarmar! Skulle kunna köra på tyngre vikter men nähä, det är något som hänger och sladdrar under mina armbågar så det är stört omöjligt!! Får inget grepp med händerna utan jag får lägga ned innan jag riskerar att antingen skada någon förbipasserande genom att slänga stången efter dem, eller skada mig själv genom att hamna UNDER den. Snyggt det skulle vara!

Efter det var det dags för lite kostinformation från, tjaa ska jag säga min coach eller vad tro?
Kände att jag hade rätt bra grepp om det tills han började berätta att potatis är bättre att steka än att koka rent innehållsmässigt sett. Det ger ett lägre GI-värde, om jag minns rätt. OM man kokar dem och sen låter dem svalna är det också rätt bra, men bäst är ändå att koka, svalna och SEN steka.....Mein Godt jag blir alldeles snurrig haha!
Fast det är intressant, inget min annars så villiga teflonhjärna glömmer så lätt. Jag känner mig laddad och taggad och tänker verkligen satsa alla kort på detta. Kan man göra annat när man får världens bästa hjälp?! Det är liksom de bästa förutsättningarna EVER jag det tänker jag verkligen ta vara på.
Dessutom är det kanske en av jordens mest sköna snubbar som ska pusha mig på rätt väg och DET mina vänner känns RIKTIGT BRA!

Har funderat på att jag skulle vilja ta lite bilder på mig själv under resans gång. Häromdagen på gymmet så pratade jag med en härlig snubbe som har en fotostudio. Han sa då att det bara var att höra av sig ifall jag ville ha lite bilder tagna. KATSCHING! U read my mind liksom! Klart jag vill! Fast jag måste nog vänta lite tills formen infinner sig. Målet är att till sommaren belöna mig med en ny tatuering och lite schyssta bilder. Hur schyssta de där bilderna kommer att bli är väl en annan femma, jag är ju ingen supermodell direkt haha!

Vad mer har jag lärt mig idag tro?
JO! Äta sushi! Det var liksom lite bättre att blanda wasabin med soja, istället för att göra som jag, doppa hela sushibiten i ENDAST wasabi och tro att jag är lika tålig som Hulken. Which I´m NOT! Testade detta för några veckor sedan och SHIT vad det SVED i ögon, näsa och hals. Riktigt bra rensning, kan jag lätt tipsa om för de som vill bränna bort lite näshår.
Detta sätt var mycket bättre och jag ska LÄTT testa igen. Och igen. Och igen. Och...ja :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar