måndag 8 november 2010

Robin Hood


Har precis tittat på den nya Robin Hood-filmen. Det var kanske en av de längsta tre-fyra timmarna i mitt liv.
Manus: En massa människor rider. Några är skadade, några är förbannade, några är upproriska. Den enes bröd, den andres död brukar det väl heta men i det här fallet tror jag det passar bättre med Den ene blöder, den andre är döder och orsaken till varför han dog var att de var varandras bröder.

Filmen fortsätter. Det blir slagsmål av nån orsak. Kan vara för att någon kallat någon annan för fransos fast han var britt. Kan även vara för att de helt enkelt kände för det. Troligast så.

Det måste till en story. Man kan ju inte slåss HELA filmen igenom. Eller vänta, det kunde man visst! Efter femtielva scener filmade i slowmotion där en pil träffar någon kroppsdel, i och för sig OLIKA kroppsdelar så det ska de ha cred för, miljontals hästar som skenar och skitiga karlar som dör för sin heder är filmen över.

Jag måste dock medge att de varit väldigt smarta med att visa hur mycket tekniken har utvecklats från då till nu. Eller så ville de bara visa att det vi har NU är minsann inga nymodigheter.
Exempel: De hade också sin Facebook. Visserligen lite långsammre och kanske lite mer spartansk men ändå. Brevduvorna funkade ju faktiskt klockrent så länge de inte hamnade i fel händer eller någon backstabbing sate sköt ned dem. Ungefär precis som nutidens Fejjan alltså.

Blocket. Eller Google, välj själva. Deras anslagstava var helt enkelt en jävla ek där de hängde upp information på olika sätt. Funkade ju minst lika bra!

Sen vet jag inte om de vill fördumma fransmännen eller så, men på slutet när fransmännen kommer i skepp så signalerar DE genom en sketen liten ugnslucka. Britterna har tänt ungefär 25 styckna FETA jävla MAJBRASOR för att visa vägen!! Hur svårt ska det VA liksom?

Nej var fan är Kevin Costner nånstans? Till och med i  NUTID slår han Crowe med hästlängder vad gäller hottnes.
Bryan Adams skulle kunnat göra filmmusiken full, drogad, bakbunden och på steroider. STILL vore den ÖVERLÄGSET bättre än alla dessa förbannade hovtramp och pilljud.

Undrar också, borde inte filmen sponsras av Ferrari? Det är väl ett blygsamt krav med tanke på alla hästkrafter som skuttar runt där??

Mjaa det var väl min recension av denna film. Vilken TUR att jag hade ABSOLUT INTE ETT SKIT att göra ikväll så jag har inte försakat något direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar