torsdag 18 april 2013

HSPU!!



HANDSTAND MOTHERFUCKING PUSHUPS!!




Ja sådär kanske det inte riktigt såg ut idag, det var mer skitiga handflator, svettig sport-BH och tungan rätt i mun. Instoppad alltså så att jag inte skulle bita av den haha!
Jag är faktiskt nöjd med dagens pass. Skitnöjd om jag ska vara ärlig! Har väl aldrig lyckats göra mer än en eller två HSPU men idag, tack vare gudabenådade grymma Crossfitatleter som lär en att skala övningarna på rätt sätt, så gjorde jag en, tre, fem, nio, elva.....ja jäklar vad det gick!!

Att skala en övning innebär att man förenklar den så att man, förhoppningsvis till slut, ska kunna göra den komplett som den SKA vara. Jag förenklade den på så sätt att jag fick lägga vikter under huvudet, vilket gjorde att jag inte behövde gå ända ned i golvet med huvudet. Det är ju så förbannat långt dit med mina aparmar haha! Så jag fick kortare sträcka, fusk jag vet, men nu är det bara att jobba sig nedåt så att säga:)

Har inte så mycket att säga för tillfället. Är helt slutkörd efter tre nätters jobb, lite sömn och en torsdag fullsmetad med grejer. Så nu tänker jag lägga mig i sängen och sova tills jag vaknar! Ledig dag imorgon, mycket efterlängtad sådan! 

Happy Friday folks!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar