söndag 20 maj 2012

When the clouds are rolling in

Så var rubriken tänkt att bli redan innan i morse, innan jag fick veta en jävligt tråkig sak, men nu känns den mer aktuell än nånsin. Livet är förbannat oschysst ibland. Oschysst och orättvist, och för den som kan lösa den matimatiska formeln för hur vissa, speciellt de som förtjänar det allra minst, tycks drabbas av elände och jävelskap då andra seglar fram utan en skråma........den personen skulle jag vilja ta ett snack med!

Nej det har inte hänt mig något, inte mig personligen. Men när det händer någon närstående, när det händer gång på gång, då känns det på många sätt värre än om det hade drabbat mig själv. När jag dessutom varit en bidragande orsak, när jag själv svept in med sorg, krossat drömmar, släckt hopp.....ja då känns det inte mindre bra på något sätt och vis.

Men nu handlar det här faktiskt inte om mig. Jag vill bara berätta hur jag känner. Det handlar om en alldeles fantastisk person som jag faktiskt tycker är värd lite medgång nu. Så hey God, if you can hear me among the fuzz up there......Kan du ta och vända på den här steken nu? Jag vet att receptet lyder att man ska grilla sakta, sakta på varje sida och inte vända för många gånger. Men vet du, jag tycker att det börjar bli dags att vända nu. Evil vs Good. Hate vs Love. War vs Peace. Tippa över vågskålen, nu på den vackra sida, och kasta lite änglaguld över någon som verkligen förtjänar och behöver det just nu. Will ya? Please?

Tänkte skriva något om hur glad jag är att den här veckan snart är över, att jag snart ska ta en kvällspromenad hemåt i finaste sällskap, koka lite kaffe och sänka ned kroppen i viloläge i soffan. Men jag vet inte. Jag tycker liksom inte att det är viktigt just nu.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar