torsdag 31 maj 2012

NU har jag bestämt mig!

Härmed lovar jag, om inget oförutsett kommer att hända, att ni kommer få se mig on stage lördagen den 7:e juli. Tammerpokalen ska bli min! :D Weeeeell I'm sure as hell gonna give it a try åtminstone, sen hur långt det räcker är en annan story.

Idag var jag och spanade in tyg till tävlingsbikinin. Evan gogumman min har ju kollat upp var man kan få en uppsydd för inte såååå många pengar. Så imorgon ska jag införskaffa tyg och en bikiniöverdel som måste skickas iväg snarast. Hur den kommer se ut vet inte ens jag hihi så det blir spännande!

Nu börjar det kännas roligt det här. Ska bara få till poseringen också så är jag good to go. Och skor!! Herregud det blir till att sluta såsa runt barfota eller i adidaspjucksen nu.

Nu ska jag iaf ta med mig mat, stoppa fötterna i just gympapjucksen och ta mig till Erica och Rocky. Kommer bli en bra kväll!

3 kommentarer:

  1. Men ååh fy fan va kul!!! Jag kommer garanterat och hejjar på dig! Du kommer rocka så jävla feeetttt!!! Gryyyymt! :D

    /A-C

    SvaraRadera
  2. Whoohooo!! Fräänt som tusan!! Självklart ska ja ut o spana, har ju en kill-kompis som också ska ställa upp!! Rackarns va kuligt!!
    Håller tummarna för dig!! Kör hårt nu Malin!! :-D

    SvaraRadera
  3. Men ÅÅÅÅÅH vad ni är rent av fantastiska!! :) Blir SÅ GLAD av era peppande ord. Jag SKA kämpa men tänker inte ljuga om att det är FÖR JÄVLA trist, tråkigt och skitjobbigt ibland!! Så det hjälper, allt sånt ni säger. TACK!! KRAMAR till er!!!!

    SvaraRadera