tisdag 14 juli 2009

Andra dagen på semestern

Undra varför det alltid är så lite folk som tränar på gym när det är sommar. Är det för att de hittar på utomhusaktiviteter, har semester, inte orkar eller är det helt enkelt så att de är så förbannat less på att träna så under semestern vill de vila? Jag tillhör ju de idioter som ändå känner ett kall att ta en sväng förbi mördarmaskinerna, allra helst på morgonen. Då kan jag ju slappa resten av dagen och känna mig sådär jävla duktig.
Duktig ja....varför har man ett sånt behov av att alltid vara så förbannat duktig? Hatar det ordet! Hatar att känna att jag måste vara det, hatar när man säger till ett barn "Vad duktig du var nu". Vafan de har ju hela livet på sig att känna den pressen, varför i helvete måste man trycka på dem den känslan innan de hunnit ramla ur sandlådan? JAG gör det ju SJÄLV så det är inte så att jag förbannar alla andra som gör det. Måste sluta med det, både att säga det och att känna känslan av att måsta vara det. Ta i lördags till exempel. Jag har ångest för att jag blev eeeeeen aaaaaningens dragen. Jag hade roligt visserligen och gjorde ju inte bort mig på något vis, varken spydde eller skrek djävulsord. Har dock ett blåmärke på benet och en knöl på armen efter den vilda dansen med Emil :) Så då har jag lite ågren för DET, att jag ramlade på dansgolvet så att alla kunde SE DET.......Snart tror jag fan att jag klipper av min hjärna, deattach it from my body. Förvisso känns det som om den är en egen liten värld ändå men, ja ni fattar nog vad jag menar. Nej för tusan, jag ska endast känna en stor tacksamhet över att jag fick vara med om den här helgen, återigen, och skippa resten.

Idag är andra dagen på semestern. Jag vaknade strax före åtta, drog och tränade, kom hem, åt frukost med Arne och sen begav vi oss ut till garaget och städade ur det. Så nu har vi en släpvagn full med skit, fritt fram att komma och hämta om nån känner för det! Tänkte ge oss på ett dopp i sjön men så började det åska så jag vet inte, känns inget vidare att ens testa då.
Sen tänker vi åka in till stora staden, äta middag på någon mysig restaurang och därefter spana in en bio, kanske Ice Age 3. Vad gör ni andra en dag som denna?

2 kommentarer:

  1. Jag sitter på kontoret och tuggar tuggummi.

    SvaraRadera
  2. Varit ute i Birsta med John o Mattis, sen hjälpte de mig att hiva iväg lite gammalt skit (läs jag har separationsångest för de flesta gamla grejer jag har) jäkligt jobbit var det. Fick order - hämta inte hem nåt nu när du åker hem. Hade på förslag att åka hälsa på dig, tyvärr gick tiden så fort. Kanske jag svänger förbi själv nåt till veckan :)? Ha de gott, vi kanske ses på Helex /UPson

    SvaraRadera