onsdag 8 juli 2009

Två dagar kvar.....

Igår var det minnesstund för Michael Jackson. Fint? Knepigt skulle väl jag vilja säga. Såg dock inte allt men på det stora hela var det väl Brooke Shields och Paris, Michaels dotter, som rörde mig mest och som kändes mest äkta och direkt från hjärtat. Kan inte begripa var alla andra fina ord kommer ifrån. Antingen har de varit tillfälligt stumma under den tiden han levde eller så har de bara dolt sina känslor förbannat bra. Läste även i Aftonbladet om någon krönikör som öste skit över fansen, gnällde över att han blivit mer eller mindre "hotad" för att han skrivit att Michael inte var far till barnen, att äktenskapet inte var på riktigt osv. NUUU menade han att fansen var förvånansvärt tysta med kritik....nu när "sanningen" kommit fram att allt han sagt var sant. Jaha....ELLER?? Hur fan vet nån vad som är sant eller ej och för övrigt, skaffa en annan hobby, en hobby som leder någon vart. Jag är så trött på att helt plötsligt vet "alla" vad som egentligen är sant, hur går det liksom till? Tror jag lägger ner det här i och med att Michael begravs, det enda jag hoppas på är att han på något vis får se eller känna det han åstadkommit för folk världen över, att han känner DEN kärleken och att han slipper höra allt jävla hyckleri!

Var till Kälen idag och rekade inför helgen. Har lyckats samla de flesta av de bästa som gick driftteknikerutbildningen med mig. De anländer hit på fredag och på lördag tänker jag ta dem med på en sjuhelvetes resa till Kälen och mitt paradis på jorden :) Då blir det grilla, chilla, dans på logen i skogen, kubb bland stock och stubb, och ja......vi får se var det slutar. En sak är i alla fall klart att det kommer bli vansinnigt roligt!!!!! Nästan otroligt att vi lyckats få ihop att vi allesammans (ja nästan iaf) är lediga samma helg! Ett extra plus till Markus som åker från Skellefteå, DET kallar jag STIL!

Två dagar till, sedan semester. Eller semester, jag kommer att jobba på Fränstafestivalen alla dagar men men....det kanske blir kul på sitt sätt det med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar