söndag 10 februari 2013

Anger management

På väg bort från en skön helg full med mysig närhet, god mat, sömn, ingen stress och sköna promenader. På väg TILL en tyst och tom lägenhet och en vecka som är fullproppad utan att jag ens hunnit säga hej till den.....

......MEN!
Nu har jag ju så stort varit på kurs och försökt lära mig att se saker på ett annat sätt, just embrace the shit och gör det bästa av vad jag har för det kan ju definitivt alltid bli sämre!

Kände dock att jag verkligen inte ens gjort ett myrsteg framåt då jag kliver på bussen och genast blir förbannad över att den är fullsmetad med andra smarta, ekonomiskt sinnade människor som hellre trängs i en buss än betalar lite extra och får åka tåg som en kung. Mitt sinne exploderade dessutom då jag får masa mig längst bak för att sno åt mig en sittplats. Karln som sitter bredvid kunde ju faktiskt gott klämma in sig på platsen längst in och ge mig lite space men nä, han kanske är en sån där som inte får någon närhet utan måste gnussa sig mot andra intet ont anande resande i detta långa land? Förmodligen inte eftersom han, nu 1h och 25 min senare verkar ha avverkat halva släkten på telefon....
Spotify funkar inte på telefon heller. Är det något major fel som hänt eller är det bara just MIN telefon och JUST NU? Kom på den briljanta iden att ladda ned det via Ipaden så nu jävlar slipper jag lyssna på släktträffen här till höger. Jippie mig!!

Ja ni ser ju hur jäkla långt jag har kommit i mitt anger management haha! Nu är det ju i och för sig så att det låter värre än det är. Jag har en tendens att överdriva men i samma stund jag har skrivit ned det har liksom stormen redan dragit vidare och JAG är i alla fall en mer harmonisk människa. Det kanske inte andra runt omkring mig är, de som måste lyssna på eländet, har jag insett. Så jag ska försöka tänka på det, hålla tand för tunga och allt det där. Svårt att lära om ett beteende men jag är åtminstone medveten om det. Alltid en början, men jag antar att jag kommer hinna brinna av ett antal gånger mer innan dess :)

1 kommentar:

  1. (Har provat 10 gånger nu att göra inlägg utan att jag ser att jag lyckats...sista försöket nu...)
    Men hörru Stumpan!
    Här spontan-tittar jag in på din blogg för att få lite tjo, tjim och träningsinspiration, men möts av oväntad dysterhet!
    Skickar en stärkande kram till dig!
    /Maria vB, omg. 30 Nerja

    SvaraRadera