onsdag 20 februari 2013

Årets första....

SPRINGTUR!!!!
Efter att ha skådat solen bakom fönsterrutan i ett mörkt kontrollrum var det en ren befrielse att få ta sig ut och möta solen face to face. Kan inte säga att de där 43 minutrarna det tog att ta mig hem är något att skryta om, men det funkar om jag skyller på det hala väglaget. Trippade fram som en ballerina, okej en elefant på lina då, välj själva!

Kände mig som en ny människa när jag väl var hemma och fattar inte hur lätt jag kunnat glömma hur fantastiskt skönt det känns i kroppen efter en löptur! Ska bli ändring på det framöver. Tre konditionspass i veckan ska in. "Kösta va dä kösta vill, jag SKA HA en gris!" Typ! Antar att jag kommer misslyckad vissa gånger men hey, det är svårt att kalla det ett misslyckande om jag prickar två av tre i alla fall! Vissa tar sig inte ens ut en gång och that's fine with me. Allt passar inte alla, men löpning ÄR verkligen det mest naturliga och ALLA KAN, tro't eller ej!

Hann med ett triceps/axelpass på gymmet också. Nu mular jag middag och sedan ska jag vandra in på stan och spana in det nya placet Gambrinus som snart ska öppna. Håll i hatten för nu åker vi!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar