onsdag 2 juni 2010

Mitt stjärntecken

Har läst lite om mitt stjärntecken som är Vågen and MY GOD vad det stämmer bra! Lyssna bara på det här:


Goda egenskaper:
Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.
Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.


Mindre goda egenskaper:
Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.
Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.


Så tänker du:
Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.
Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.




Tycker att det mesta stämmer vansinnigt bra, jag är en riktig Våg ut i fingerspetsarna! Vilket kanske kan förklara ett och annat vad gäller hur jag tänker och agerar. Måste nog ta och fördjupa mig i detta någon dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar