onsdag 6 februari 2013

På kurs

Förra torsdagen och fredagen var jag och mitt jobbgäng på kurs. Kommunikation stod på schemat och det var en riktigt bra och nyttig kurs, både i jobbet och i det privata livet.

Som vanligt hade jag packningsproblem....Jag är nog bland de sämsta i världen på att packa en väska! Både för att jag inte kan få någon som helst ordning på det jag packar, plus att det blir kaos i huvudet när jag ska tänka på VAD jag ska packa ned!
Det jag reagerar över är att jag måste ha en mindre resväska för att vara borta EN natt!! Det är fan inte lätt att vara tjej och på resande fot för HERREJÄVLAR vad mycket man måste ha med och tänka på!!
När ni grabbar kommer med en tandborste och kalsonger kan ni förstås omöjligt begripa vad vi nödvändigtvis måste behöva när vi kommer med vår packning. Well....I've got news for you!!

Jag tänker såhär:
Vi ska på kurs. So far so good. Jag vet att vi ska gå en tipsslinga på kvällskvisten. Den kommer vara utomhus. Måste jag ha en massa varma kläder eller går det bra med fina "gå-bort-kläder"? Räcker det med mina vanliga vinterskor eller ska vi köra någon slags snörugby där jag måste klä mig i termosbysser och galonjacka? Okej det här var ett litet problem. Jag kör på min vanliga vinterjacka, no need to pack things up here!

Middag på kvällen innebär förmodligen finare kläder än vanliga jeans och storrutig skjorta. Det innebär att beroende på vilka kläder jag väljer kommer även följdfrågor som "Vilken BH måste jag ha med mig för att det inte ska se helt sjukt ut under kläderna". Detta gäller för övrigt alla klädval. För att inte tala om skor!! Nu har jag ju nästan inga skor att tala om, skulle jag ha en skogarderob a la Silvstedt skulle den förmodligen vara fylld med tränings....grejer av olika slag. Men det betyder ändå att jag bör ha med mig åtminstone ett annat par som passar bättre än mina uggs. Ska de då vara högklackade eller ej? Vad kommer de andra damerna att välja? Om jag är ensam som kommer i klackeskor, kommer det då att bli någon big deal av det eller är det så att det helt enkelt inte är nån som bryr sig? Förmodligen.....

Min sminkväska är fortfarande lika liten som en större tändsticksask så den tar inte direkt någon plats. Däremot måste jag ju ha med mig hårborste, schampoo och balsam (vars storlek egentligen kräver en egen väska), grejer att tvätta bort mitt nästan obefintliga smink, nån slags kräm för fejjan, duschcreme (för inte finns väl det alltid som standard i badrummet??), hårtork (finns det också..eehh...njäeee...ällä?)....ja ni ser ju where I´m heading!

My bag och ständiga följeslagare


Såhär fint var det när vi kom fram


Middagsdags!



Förrätt...mumma!



Såhär tycker de andra på kursen att jag är :)
Ord som gör mig glad!


Jag har gjort sådana här saker förut, att man ska beskriva varandra med ord som man tycker passar in. För mig innebär det, eftersom jag har fått ungefär samma beskrivande ord varje gång, att detta verkligen bekräftar att "jo såhär är det nog andra ser mig" och det är ju otroligt fina beskrivningar!! Jag anser själv att många av dem stämmer och det var egentligen inga överraskningar, men de ord som jag tog till mig av denna gång är "effektiv" och "samarbetsvillig". De andra orden är fantastiska också, men jag har länge letat efter något med mer botten i, alltså något som även beskriver min kapacitet i arbetet, inte BARA hur jag är rent allmänt. Så motiveringen, att när jag får en uppgift så kan man lita på att jag utför den och det genast, snabbt, lätt och färdigbrett typ, samt att det inte sitter fast hos mig, att jag mer än gärna hjälper till när någon annan behöver det. Without hesitation....
Det var ord som gjorde mig glad!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar