måndag 11 februari 2013

Så jävla braaaaa!!!

Japp det här inlägget handlar om hur jävla braaaa jag är, hur sjukt mycket jag får gjort på ingen tid alls, hur vansinnigt nyttigt jag äter, hur effektivt jag handlar min mat, hur jag optimerar min träning, hur otroligt bra arbetskamrat jag är, hur...

Ja ni hajar tugget va?
Tänker inte berätta ett skit om hur stor miljöbov jag är som handlar 10 burkar tonfisk, hur mycket vaniljsås jag EGENTLIGEN tog till blåbärspajen som jag mulade på fikat idag, hur dum i huvudet jag är som gick och tränade TROTS att jag fortfarande är krasslig och har ont i halsen (motiveringen lyder att jag trodde att jag antingen kunde träna bort det onda alternativt få det att bryta ut på riktigt istället för att ligga och lurpassa som en blottare i buskarna), hur fel jag hade om min teori att jag minsann är en exemplarisk lyssnare gentemot mina arbetskollegor (tycker jag dock fortfarande, det är de som inte begriper vad jag säger haha), hur trött jag blev efter att ha gått kurs, tränat, handlat mat, lagat biffar till morgondagens lunch och....ja nu är jag helt klart färdig för sängen!

Inget nobelt eller ädelt över mig inte! Inget överjordiskt heller, ingen superenegi som driver mig framåt likt ett neverending Duracellbatteri, inget magiskt alls med andra ord. Bara en sketen tös som gör så gott hon kan!

Detta var i alla fall stora delar av mina matkassars innehåll. Har sagt att jag ska börja strukturera och strama åt mitt matintag i veckor nu....det går SÅDÄR märker jag! Nya tag, nya rutiner, nya barriärer att bryta. Kloka ord från en mindre klok tös. Word!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar