lördag 28 november 2009

Helomvändning

Är det något ovanligt med årstiden i år? Jag har aldrig varit med om att jag känt om någon årstidsomväxling förr men i år! Jag är trött, trött, trött och när jag är ledig får jag nästan tvinga mig till att göra något annars hamnar jag bara i soffan hela dagen.
Idag struntade jag i träningen för jag ville vakna upp och äta frukost i soffan med min lilla familj som en helt vanlig människa. Jag har rent av börjat lacka ur på den här dieten redan nu och ärligt talat så tror jag inte att timingen var den bästa. Jag menar, starta med något sånt här i vintertid, innan jul, egentligen är det rätt meningslöst. Eller hur?

Jag tror att jag levt utan pasta och potatis lite för länge, alltså jag har ju kört såhär mer eller mindre ända sedan april. Tror att jag istället ska försöka smyga in lite fullkornspasta, bulgur, quinoa, bröd...ja välja sådana alternativ istället för vetemjölsvarianten. SEN i mars så WAM BAM KADAM kommer jag att slå till, köra STENHÅRT på den här metoden för då kommer jag att vara tokmotiverad, det känner jag på mig. Men när man lever i något för länge så blir det liksom en vardag. Jag varken ser eller känner förändringarna i och på min kropp, alla andra är så vana att ingen längre kommenterar....ja allt blir "för vanligt" helt enkelt. Det är roligare att göra något extremt ibland istället för att hålla på halvdant konstant.

Så så får det bli from now-on. Jag ska äta mumsigt en dag i veckan och äta mer kolhydrater. Träningen tror jag ändå att jag ska fortsätta med på samma sätt, i alla fall fram till jul. Sedan drar jag nog ned på tempot lite så jag är redo på vårkanten. Så känns det i alla fall just nu.

Ikväll blir det lite galej. Får inte berätta riktigt vad det är jag ska göra men det kommer garanterat att bli SKOJ SKOJ SKOJ och ni få veta mer och se bilder tomorrow.
Tomorrow förresten är det julskyltning.....tragiskt utan SNÖ! Nästan lite tragik-komik över det hela, kören sjunger "I mitt vita vinterland" och regnet öser ned. Fy fan!

1 kommentar:

  1. Jag tycker ni helt klart ska skita i julskyltning o kommao joina mig o M istället.....Saknar er!

    SvaraRadera