söndag 22 november 2009

Izzys värld

Izzys tankar....

Hej världen! Igår ville matte ta med mig till ett ställe som kallas "utomhus". Ja jag vet! Jag var MINST lika skeptisk som ni är just nu! Kände mig inte på humör men ville inte banga ur när matte stod och skramlade med nycklarna en bit utanför TRYGGHETEN som tydligen heter "altan". Lite cred måste jag ju ge för det fanns en massa löst flygande föremål som jag kunde jaga...tills de flög ut i tomma intet vill säga, då kunde jag inte ge mig till att följa efter. Tack och lov så hittade jag räddningen, ett löv, som jag tog med in och lekte sönder istället.Efter den första pärsen hittade jag även ut till pannhuset där askhinken fick ett oväntat besök. Efter det var mitt besök i "utomhus" över för dagen.

Har lite problem med att förstå varför ni människor ska envisas med att ha klinker i badrummet. Det är ju så FÖRBANNAT SVÅRT att krafsa över när något hamnar lite utanför lådan!!!!! Höll på i en evighet i morse men likt förbannat gick det ej att täcka över. Föreningen Kattliv kräver bättring!

Idag har jag träffat Turbo. Han ska då inte komma här och tro på något varmt välkomnande så jag talade från mitt innersta, fräste och försökte gestalta en ostkrok i tron om att göra honom förvirrad. Den mesen bara LÅG DÄR och TITTADE, psykade mig liksom. Jaja, vi får se hur det går nästa gång. Helt förkastad är han inte. Än.

1 kommentar: