söndag 22 november 2009

Slö söndag

Japp efter mitt oerhört vuxna(?) bildinlägg igårkväll så är jag åter på topp för att ladda inför en ny skiftcykel med start imorgon. PÅ TOPP????? Jo tjena!!!! Ligger i soffan, äter chips, tittar på "The city" och tycker allmänt att jag har rätt att vara lat idag :)

Festen med girlsen igår var bäst hemma. Väl ute så tappade vi liksom bort Sundsvallsborna, undra var de var en kväll som denna? Inte var det på Aveny i alla fall. Jag och Betty drog vidare till Oscar där jag träffade två......ja TVÅ människor jag kände! Den som säger att den här stan är alldeles för liten borde helt enkelt skaffa sig något att göra. Klockan två längtade min mage efter mer tacotårta så vi tog sista bussen hem och mumsade i oss lite av det goda. Nu har jag syndat för en halv livstid och faktum är att jag är inte ledsen för det för se DET VAR DET VÄRT!

Jag är mest nöjd över att vi faktiskt har hållit kontakten, har små sammankomster och faktiskt GÖR något tillsammans trots att vi alla har våra liv. Ofta så är det bara något man säger men aldrig gör men här verkar det funka klockrent och det är jag glad för! Tack brudar för igår, vi gör om det snart igen!

Snart ska jag komma med ett inlägg om en person som är värd att hyllas men först lite ägg och kaffe och mer "The city". Måste passa på nu när Arne inte är hemma, han får liksom krupp på såna program :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar