söndag 22 november 2009

Till den allra finaste Therése

Ta en titt på denna underbara människa...........







.............och fundera över om ni alla har någon sådan människa i er liv?

En människa som alltid tänker på alla andra i första hand, som nu till exempel när hon ska operera sig så är hon mer oroad över huruvida kärebror måste vänta på sjukhuset eller om han kan åka bort under tiden för "det är väl inget skoj för honom att vara kvar?"


En människa som alltid ställer upp, vad det än gäller. Kan hon inte vara med och lyfta tunga saker så kanske det finns något annat att hjälpa till med, fixa fika, hålla stegen, bära andra saker mm mm.


En människa som, (trots att hon motarbetades kraftigt av sin blivande svägerska i början hehe,) storhjärtat öppnade famnen utan några som helst förebrående tankar.


En människa som alltid ser möjligheter istället för problem tills motsatsen bevisats.


En människa som är fenomenal på att pyssla ihop små presenter som sitter klockers likt en kyrkklocka i ett torn. MISSA FÖR GUDS SKULL INTE HENNES SUPERFINA SMYCKEN, NI KAN SE DEM HÄR!!
Ja hon är helt enkelt fenomenal min kära svägerska!! När jag som mest behövde höra en fin kommentar angående min träning och diet så PLOPP dyker det upp ett värmade inlägg som liksom gör det hela värt det. Två dagar kvar till hennes operation så HÅLL TUMMEN, inte för att det inte kommer att gå bra utan mest för att telepatera lite stöd så hon inte känner sig ensam. AJJ LÖÖÖV HER FÅRÄVVÄR!! :)
Jag HOPPAS att ni alla har en Therése i era liv!
Japp det var bara det jag ville säga med detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar