fredag 27 november 2009

Julbestyren smyger på

Idag har vi i alla fall haft lite julmysstämning. Druckit glögg, ätit pepparkakor med ädelost och tänt en massa röda fina små ljuslyktor. Till och med Izzy var i en harmonisk julstämning, har legat och gosat i soffan. Nu är det full rulle dock!

Var och shoppade lite i Birsta på förmiddagen. Är det verkligen meningen att man ska handla julklappar i september redan?? Jag menar, vi lyckades handla den första idag och när vi åkte därifrån vid ett var det PINFULLT med folk och bilar överallt!! Hur fan ska det gå när jag (för det blir nog jag som åker på julhandlingen eftersom jag är ledig på dagar som passar bättre än en löningsfredag) ska införskaffa resterande julbestyrsgrejer? Jag kommer bergis orsaka en smärre trafikolycka för som sagt jag är inte känd för att vara någon lågpulsare i trafiken. Herregud!

Idag lämnade vi även in Volvon igen. Växelspaken ballade ur i måndags så det var till att ordna en gratis koll på den här i stan. När vi skulle hämta den igen tänkte den tjuven i kassan ta sexhundra spänn för felsökningen. Då steg temperaturen i min kropp ett snäpp men Arne klev in och talade om att vi skulle få det gratis. Efteråt konstaterade jag att han borde ha lite ilska av mig och jag borde ha en MASSA lugn ifrån honom :) Jag blir som en amazonkvinna när det är någon som försöker köra över mig. Speciellt när det kommer till sådana grejer som bilar där jag inte har någon som helst koll. Hur fan ska jag kunna bevisa att JAG har rätt på en AUKTORISERAD bilfirma som det så fint heter. Jo pyttsan ja, fiffel och båg det är vad det är! Då blir jag liksom lite extra arg och vill försvara det lilla jag har med näbbar och klor. Jag resonerar som så att skriker jag högre så kanske det går vägen till 25% i alla fall :)

Efter en dag i julhandelns tecken och besök hos goda vänner sträcker vi nu ut oss i soffan och väntar på Idol-resultatet. Jag tror att Mariette åker men just nu önskar jag att ingen borde behöva lämna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar