måndag 1 november 2010

Don´t let me get me

Jag är less på mig själv!
Eller, om jag ska börja om, jag är less på alla negativa tankar jag har om mig själv. Ta hur jag tänker på jobbet tex:
Jag försöker hela tiden lära mig nya saker, vara med där det händer och testa på det jag inte har gjort förut. Sedan glömmer jag bort det jag precis har lärt mig eftersom en ny sak ska in i mitt huvud varpå jag blir vansinnigt frustrerad över att jag INTE KOMMER IHÅG det jag nyss har lärt mig. Detta gör att jag, istället för att bli mer och mer säker, blir mer och mer Osäker på vad fan jag håller på mig. Jag blir stressad för att jag inte känner mig säker, för att jag inte kan trots att jag känner att jag borde kunna. Jag blir stressad över en hel massa saker och då är det fan inte lätt att tänka klart!

Det blir som en ond spiral. Först funderar jag över hur det kunde bli såhär, vad bottnar dessa tankar i? Sen inser jag att det kan ha att göra med olika saker och då börjar jag fundera på hur jag ska kunna ändra på tänket. Sen händer något som gör att jag känner mig sådär liten och tilltryckt igen och då funderar jag på varför jag känner så och hur jag kan ändra på det. När jag inte finner ett svar så går det bara runt runt och jag får aldrig stopp.

Ibland får jag höra andras tankar om mig. De tankar som lyfter fram det som andra faktiskt tycker verkar vara en hel del massa BRA och POSITIVA saker. Då blir jag lite fundersam och för en stund lyckas jag tänka att "tjaa jag kanske är rätt bra ändå". Men den stunden glömmer jag så enkelt bort igen.
Problemet är att jag vill vara så förbannat BÄST hela tiden och när det inte går då lackar jag ur på mig själv.

Konstigt nog har det ännu inte hänt när det kommer till träningen. Å andra sidan har jag inte TÄVLAT på riktigt än, så jag antar att när den dagen kommer så kommer också Fröken Självpessimist att flytta in.

WHY WHY WHYYYY kan jag inte bara tänka jävligt ego här?!
Det här med att "Jag har fan VISST rätt och ÄVEN fast jag skulle ha fel så bryr jag mig inte ett skit utan jag tycker i alla fall att jag hade RÄTT."

SÅ önskar jag att jag kunde känna VARJE dag!

"I´m a hazard to myself. Don´t let me get me."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar