tisdag 9 november 2010

Step up and be a woman

Har varit bra kaxig och klarat mig i tio år. Idag gick det inte längre. Lagens långa arm catches the sinners and so even today! Jag åkte dit så det sjöng om det! Hörde förvisso inga änglar men jag tror nästan att jag hörde hammarslagen då Satan fick mig under jorden.

MUGSHOT!


Det var nog UNGEFÄR SÅHÄR jag såg ut INNAN jag blev tagen för fortkörning! Efteråt önskade jag nog mest att jag hade stannat hemma idag, eller än bättre, att jag aldrig någonsin i mitt liv behövde köra bil igen!
Det sved kan jag säga, men det ska det ju göra.

"Hmmjaahaaa det gick lite fort det där."

No shit Sherlock! Hade du verkligen, jag menar VERKLIGEN, följt mitt trafikvett lite längre än för några sekunder hade nog lappen tagits i beslag, malts ned, kremerats och skickats i en av de där "black boxes" till något oigenkännligt ställe.
Jag kunde neka sa de. Svårt att se HUR bara. Eller VARFÖR?!  Nej nej, jag tar på mig det jag har gjort och försöker se det som ett wakeup-call. Lappen är fortfarande min min MIN och även fast jag blev en slant fattigare så får jag vara tacksam ändå. Faktiskt. Jag är på ett sätt glad över näsbrännan. Det är aldrig för sent att få en gammal hund att sitta. Mitt problem är nog däremot att hålla kvar den här känslan av total förödmjukelse och skam, och plocka fram den nästa gång blodet kokar runt tinningarna på grund av någon stackare som FAKTISKT KÖR FEMTIO på en femtioväg.

Well well. Av allt adrenalin gjorde jag ett grymt bra benpass på gymmet istället så LITE GLÄDJE får väl dagen dela med sig ändå!

Nu blir det till att köra iväg förbi brottsplatsen och mot salsan. Lite saktare den här gången...

1 kommentar:

  1. Det är bra gjort att klara sig i TIO ÅR! Jag har fått böter minst 2 gånger. En gång på väg till rep med Arne och en annan gång på väg för att hälsa på er på Lekängsvägen.

    Hmmm jag börjar ana en gemensam nämnare här...

    SvaraRadera