söndag 21 november 2010

Min prins - en groda


Såhär kanske Ådi ser ut imorgon när vi vaknar. Lika frusen alltså, han kommer knappast att inta skepnaden av någon annan bilmodell. Okej att han är smart, but not THAT smart!
Berömde ju honom här på bloggen häromdagen. Jag vet inte om jag förolämpade honom eller om han på något sätt fann mig ironisk, för idag så talade han om vilket satans PMS-humör han var på genom att kortsluta motorvärmaren. Det sa POFF POFF PANG KABAAAM och så blixtrade det under huven. Jamen tjena! Tänkte bara vara lite snäll och dra på lite värme men SKIT I DET DÅ!

Det är väl inget större problem egentligen, att skaffa en ny motorvärmare. Inte annat än att det kostar pengar. Däremot är det inte så satans skitenkelt säkert att KABLARNA passar ihop med den NYA motorvärmaren eftersom de GAMLA kablarna är ju just det, GAMLA, och då måste jag väl modifiera på nåt jäkla vänster.
Kommer ju bli en strålande uppgift speciellt den här veckan när det ska bli 20 minus ute......han vet verkligen when to push my buttons! Jaja, värre saker har hänt så jag ska bara bita ihop och fixa det. För han ska inte tro att han ska stå och lata sig på uppfarten hela vintern, no no glöm det!

Värsta helgen av dem alla är avklarade. Imorgon väntar nya tag med kost och träning. I like and I längtar! Hela den här veckan kommer att bli strålande med en stjärnspäckad helg på det. MMMMMUMMA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar