onsdag 24 november 2010

Högreps och lågtryck

Igår var jag på salsa as usual on Tuesdays. Egentligen skulle jag ha jobbat eftermiddag men jag tog ledigt de två sista timmarna och åkte dit.
Kände mig lite less och grinig, inte alls motiverad av olika skäl, men när vi väl kom igång så blev det riktigt skoj. I pausen kom det fram en LÅÅÅÅÅNG snubbe och frågade om vi skulle dansa. Kan säga att HAN var inte nådig!! Slängde runt mig som en tumvante, folk stod och stirrade runt om, jag sa hela tiden "Vafan gör jag nuuuuu??!".

 Han svarade "Slappna av och böj armbågen."

Det vore väl en jävligt enkel grej att utföra om det bara inte vore för att jag har NÅGRA ben i vägen! Ett som startar vid min axel, överarmsbenet, och de i underarmen, strålbenet och armbågsbenet. Tog ju liksom stopp där och där stod jag med ena armen halvt snörd om ryggslutet mitt. HOLA!
Då tröck han liksom till så armen vek sig och sim sala bim så var jag loss. SWEET! Det var SÅÅÅÅ man skulle göra! Fy fan, jag måste ut och DANSA mer så jag lär mig nånting! Vi gjorde ju för fan samma snurr som vi gjorde tio minuter innan men det fattade ju inte JAG bara för att den ingick i en hel massa andra snurrar. Ja jävlar......det kanske släpper lagom tills jag måste ha en höftprotes?

Har även förändrat mitt träningsupplägg. Från och med i måndags är det fler repetitioner och lättare vikter som gäller. Nu kanske ni tänker att "jaha, lättare vikter det måste ju vara skönt" men MÖÖÖÖÖÖÖP det har ni FEL FEL FEEEL!!!! Min kropp är inte van vid måååånga repetitioner så jag håller på att förgås efter typ 12 st, och då har jag som mest åtta kvar att göra......på ett ungefär. Fast det är ju bra, det svider och bränner och jag blir utmattad på ett helt annat sätt än jag tidigare känt. Och svettig! Bra skit tror jag :)

Nu ska jag försöka jaga hjälp av någon som kan fixa min motorvärmare. Annars blir det lite kaffe och soffan för en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar