lördag 27 november 2010

Om jag hade världens längsta armar....

...skulle jag hålla om, hålla hårt, runt några av världens bästa, finaste och "må-bra"-människor. MINA ARBETSKAMRATER that is!!

Igår var det dags för partaj igen. Tyvärr har jag inga kort i detta nu eftersom min kamera föredrog att göra en bortamatch hos en väldigt fin männsika, så ni får ge er till tåls. Vet själv inte riktigt vad det blev för bilder då jag inte hade kameran i mina ägor långa stunder men vad det än är så kommer de få mig att le.

Jag vet inte vad det är som gör det men så fort jag omges av dem bubblar all energi upp, det är som att slå på en strömbrytare. Jag behöver inte dricka en droppe för att starta min Duracell-kväll där det är fullt ös fram tills jag slår igen ögonen hemma i sängen.
Trekamp och mat på Railway Saloon följt av påhälsning hos stans trevligaste förfestarproffs, Christian :) Efter det gick det väl inte som planerat. Oscar hade studentfest, Stadshuset 40 + och Aveny körde Club Destroyer......så vi kände oss inte riktigt hemma nånstans. Hamnade till slut på Casinot där vi tog en drink och sen avslutade kvällen.

Jag som hade dansmania i kroppen fick inte leva ut mina drömmar. Nästa gång kära vänner. Nästa gång!

Idag ska jag och Arne ha en riktig WE-DAY! Trerätters på Tandoori, sen film och soffmys...aaaaaaaaahhhh vad jag har längtat!! Vill aldrig att den här helgen ska ta slut!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar