lördag 13 augusti 2011

Rökare? Tummen upp!

Jo så är det faktiskt här i Grekland! Tummen upp betyder ta dig i arslet och det är väl det vi stackare som INTE röker gör, äter er skit! Okej, jag ska inte va en kärring, eller jo för fan haha. Jag mår illa av cigarettrök och vill gärna inte dra i mig skiten. Jag menar, jag får ju inte ens den där sköna känslan ni verkar få, det är ungefär som att hitta världens ragg, få hem honom och veta att nähä han var bög! Hmm kass liknelse I know, men efter denna dag too bad that's all U get!

Idag ja. Drog ut på en 8-timmars kryssning för att göra ett andra försök att se det där magnifika vraket som strandade samma år jag föddes. 30 år sen för er som är slötänkta. Började skitbra. Hamnade längst fram med halva Europas storrökare, därav min något vissna ton i starten. Allvarligt, det där med cigaretter måste va som Facebook för en annan. Har man inget att höra kan du ge dig fan på att man håller på, trots att man vet att det i längden bara tar liv ist för att ge.

Anyway. Vi tog oss till vraket. MEN! FICK VÄL INTE STIGA ILAND PÅ GRUND AV DE SATANS VINDARNA OCH VÅGORNA!!! Igen snopet! Besättningen bråkade när de skulle ankra fast vid turtle Island också så där fick vi glida vidare utan stopp. Men great! Låg som fiskar på torra land haha!

Ni kan tycka att jag gnäller. Har det egentligen skitbra men det är sån jag är. Mycket roligare att störa sig på saker och fokusera på det. För allvarligt, ni vill väl inte höra om det vackra vädret, kristallklara vattnet, ljumma kvällsvindarna och goda drinkarna?? Nää trodde väl det! ;)

Få se vilken skit som händer imorgon haha!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar