torsdag 25 augusti 2011

Små små saker som man gör

Ibland behövs det inte så mycket för att omvärdera och inse att det kanske inte är på det sätt som jag trott och skapat i mitt eget huvud. Igår räckte det med en mening så kändes allt såå mycket bättre, fast ändå inte tillräckligt på många sätt. When enough never is enough så kan det inte bli mer än halvbra.

Idag har jag kört crossfit på egen hand då "kroppsbyggar-Fredrik" inte hade tid med mig. Passet som sådant såg ut såhär:

120 hopprepshopp (egentligen 40 double unders, alltså dubbelsvingar eller vad man säger, men jag bemästrar det icke så jag kör tre ggr så många vanliga ist.)
30 boxhopp (jag fegade och gjorde 20 höhö)
20 kettlebellsvingar på 12 kg

Totalt fem varv utan vila. GO GO GOOO MALIN!!!! And so I did.
Har inte bestämt mig för om jag ska satsa på styrkan eller crossfit i höst. Jag tycker att det är ascoolt att som tjej vara stark men jag har blivit helfrälst i crossfit-träningen och vill absolut inte släppa det! So what to do liksom? Jag får ta mig en funderare och värdera hur mycket tid jag ska lägga ned på träningen i höst.

Jag har så mycket som jag vill skriva om här på bloggen men det är svårt att sätta orden rätt. Rätt så jag får ut det jag vill och rätt så att ni ska förstå. Därför avvaktar jag. Det kommer, jag måste bara smälta och älta det själv och den processen tar tid märker jag.

Nu är det dags för lite vila. Fyra nätter väntar som ett litet glittrande pärlband (japp det är nu jag är ironisk). Fint att hacka sig in på energikontot man byggt upp under semestern och bara casha ut varenda liten sekund...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar