söndag 6 juni 2010

Ännu en härlig dag.....på jobbet!

Snart är det semester och den är välkomnad som aldrig förr! Ser verkligen fram emot FYRA HELA veckor, jag och Arne, där vi gör enbart sånt som vi VILL och inte MÅSTE!


Sånt som jag ser mest fram emot i sommar:

  • Vår semester....naturligtivs vilket innefattar delar som kommer nedan
  • Rock at sea-kryssning till Tallin
  • Måndagen efter Halvvättern...när allt är över och man får förhoppningsvis känna sig jävligt nöjd
  • En tripp till norska gränsen, ja nära den iaf, där Arnes pappa jobbar. Uteliv, stugboende, kajakpaddling, fiske, umgänge....aaaahhhhh balsam för själen
  • GATUFESTEN!!!! Behöver inte säga något mer där tror jag
  • PINK I GÖTEBORG tillsammans med världens bästa och mest underbara: Kärebror och Therése
  • ROXETTE och diverse tillhörande band
  • Midsommarhelgen vilket innefattar midsommaraftonsfirande hos oss samt en nöjestripp till Viskansparken på midsommardagen.....LET´S ROCK!
  • Grillfester och skönt umgänge med goaste vänner
  • Förhoppningsvis en hel del sol och bad


Ja är inte DET saker att dra på smilbanden och värma själ och hjärta med så säg! Det är konstigt hur det kan svänga, sättet man känner sig på alltså. Jag är extremt styrd av sånt som händer runt omkring mig har jag märkt. Eller, oftast så flyter jag bara runt, guppar som en gummibåt på öppet hav. Jag dras med i med- och motgångar, till synes helt oskadd och ostött, reflekterar ibland men till största delen ligger nog min humörkurva på stadigt plus. Tills så en dag jag upptäcker att jag känner mig totalt värdelös, misslyckad, allt går emot mig, ingenting roligt händer osv osv och så ökar det bara lavinartat.

Igår när jag cyklade hem kom jag på att jag lever mitt liv precis som jag cyklar eller kör bil. Högsta växeln i, järnet framåt, jag måste ligga först, vara bäst, prestera bättre än sist, se till att inte bli omkörd.......ja ungefär så. Det är ingen vacker tanke. Jag måste bli bättre på att känna lugnet, stressa av (fast att jag egentligen inte har något att stressa upp mig för) och känna att det går nog bra ändå. Jag har ett problem i att jag alltid måste få synliga resultat vare sig det gäller träning, jobb, hobby och fritid. När är nog nog liksom?

Anyway, jag vet ju åtminstone om att det är såhär. Frågan är bara hur jag ska tagga ned.

2 kommentarer:

  1. tja.. sökte efter info om midsommardagen och bekräftelse på att de blir party på viskansparken.. och så hittade jag din sida... nice.. hehe.. men du är säker på att de blir av!?! Och du.. vad tror du ska vi träna upp lambadan för en uppvisning på parken? ;D kramar Sara (f)

    SvaraRadera
  2. Hihi men heeej!! SJÄLVKLART ska vi återinföra lambadan, och även danserna till "Let´s talk about sex" och "Oh ne nanananeee-a" :) Vi var ju fantastiska! Tycker det vore en synd att inte låta resten av världen få se hihi :) Ses på parken.....för visst måste det väl bli av?? Har inte hört nåt annat iaf. KRAAAAM!

    SvaraRadera