onsdag 16 juni 2010

Klockor skall ringa

Är jag en av få? Är jag en minioritet? Som inte har följt svängarna kring kronprinsessans bröllop och som inte kommer att se ceremonin på lördag?
Jag har allvarligt talat inte fäst så stor vikt vid det förutom att jag noterade att det skulle upp lite öltält och underhållning på torget i helgen vilket naturligtvis intresserar mig Å DET GRÖVSTA! Som tur är var det inga av intresse som ska underhålla och dessutom är jag på en mycket viktigare tillställning, Brolle on a boat that is höhöööö!
Därför får väl Aftonbladet hålla mig uppdaterad som vanligt :)

Idag har vi motionerat. Jag fick, halleluja för det, med mig Arne på en lurig promenad. Lurig därför att jag lockade med att vi skulle ta en promenad och kolla om det fanns några tider lediga på tennisbanan. Am I clever or what?! Så det gjorde vi och med det fick jag en skitsnygg solrand på bröstet av mitt linne. JAG! SOLRAND?! Jag som ALDRIG har en solrand annat än den som täcker de mest väsentliga delarna av min kropp. Jaja, en smärre förlust, det är inte hela världen.

Tennistid fick vi och efter det klippte vi gräset. Det är smått besvärligt på sina ställen. Ingen som har 150000 spänn att skänka oss till en stenmur så vi slipper klippa i vinkel? Ingen? Nähä!

Annars har det inte hänt så mycket i vår residens den här veckan. JO! Vi har ju köpt en EGEN kamera!! Så nu slipper vi snylta på brorsan och The. Jippi oss!!

Nej nu har jag inget mer att berätta för dagen. Nu blir det filmtime!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar