fredag 25 juni 2010

Picasa kan aldrig gifta sig med min dator!

Iknäll när min dator tyst vandrar ut på ängen för att plocka sina sju eller nio blommor är de DEFINITIVT INTE Picasa han kommer att tänka på. Han och han, min dator kan lika gärna vara en HON men det jag är helt säker på är i alla fall att Picasa är en HON och att hon har ständig pms och bara är ute efter att jävlas! Jaja, okej, programmet är säkert skitbra men INTE. TILL. MIN. DATOR. Eller till min kamera för den delen.

Idag skulle jag försöka att lägga in bilder som jag tog igår på Alfreds födelsedagskalas. Jo tjena! Satt halva förmiddagen och försökte lägga över dem men VARENDA GÅNG som jag skulle gå tillbaka och hämta nya kort så BÖRJADE DET OM ATT KOPIERA bilderna. Vafan jag SÅG ju bilderna mitt framför mig!! Varför i helvete måste det då BÖRJAS OM?? Så efter fem försök och tre omstarter gav jag helt enkelt fan i det. Jag får lägga in korten när jag har tid och jag lovar att ni kommer få bevittna att jag lyckats!

Igår bakade jag och Arne 16 st midsommarbakelser. De hade ni också kunnat få se bild på men om ni hängt med från starten så fattar ni att it ain´t gonna happen! Jag blir så förbannad när man läser i receptet och först och främst så står det att processen tar två timmar. Det gjorde det inte, snarare hela kvällen för två orutinerade konditorer som vi. Sen ser de inte likadana ut som på bilden. På bilden ser de söta, ätliga och aptitliga ut. Våra ser ut som Spöket Laban som just skrämt skiten ur ett barn. Jag hoppas dock att de går att äta! Fick modifiera fram en mousse på egen hand då det i receptet påstods att man kunde göra en citroncreme........det kunde inte jag i alla fall då det mest blev en pissgul sörja. Skam den som ger sig. Idag och imorgon har jag försökskaniner som ska äta. Tur att de serveras efter all snaps!

Ha en underbar midsommar allihop så ses vi on the other side av ljuset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar