lördag 5 juni 2010

Plötsligt händer det

Efter att ha haft en liten uppförsbacke mentalt den sista tiden så kan jag ikväll meddela att jag känner mig riktigt GLAD! Detta av olika anledningar:

Först och främst så har jag fått ett mail om att de där Matfors Möbler verkar ha lyckats vaska fram alla försvunna delar så sim salabim har vi snart (förhoppningsvis) en komplett köksmöbel.

"Det var en anställd i Umeå som hade tråkigt och sökte igenom deras lager en dag och där hittades alla delar."

Som hon så fint uttryckte sig :) Skit detsamma, skiten ska HIT HEM TILL OSS. Först DÅ blir jag RIKTIGT NÖJD! Men visst var det en humörhöjare av rang ändå!

Sen har jag även fått veta en rolig sak på jobbet idag. Jag vill inte riktigt säga vad det är än eftersom det inte är klart men det har att göra med att jag, med min blotta personlighet och sätt att vara, verkar ha uppmärksammats så förhoppningsvis väntar en utveckling där!!

Cyklade till och från jobbet idag. Kändes sådär lagom skoj att hoppa på cykeln efter tolv timmar på jobbet men det gick bra faktiskt. Blev piggare om inte annat! Däremot verkar min cykel inte vara så pigg. Envis som jag är skulle jag helst cykla loppet med den bara för att visa att "joho det gick visst!", men förnuftet säger att det kanske inte är sådär skitkul att komma några mil och sen få bryta för att cykeln pajat. Så nu tror jag att jag ska ta och ringa ett samtal och se om jag får låna från proffsen istället.

Nu ska jag sova. Ville bara säga att jag gör det med frid i sinnet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar