tisdag 29 juni 2010

Time of my life

Midsommardagsfest med världens bästa gäng!
Posted by Picasa
Jag vet inte riktigt var jag ska börja att berätta, jag är fortfarande STONEHIGH av eufori efter helgens bravader. Har 250 vansinniga kort som jag GÄRNA skulle dela med mig av, men eftersom jag inte riktigt vet var gränsen går för rumsrent så väljer jag bara några få och snälla :)
Dessutom vet jag inte hur gärna de andra vill florera med sina nunor här.
I alla fall. Jag hade the time of my life, roligare än roligast, jag skrattade mer än mest och hade kunnat ta hela världen i famn den kvällen. MEIN GOTT vad fullständigt UBER-ROLIGT jag hade! Med mig, Piff, vid barnbordsplatsen hade jag Therése, Puff. Vi kände oss som dem i alla fall, lägg därtill höga som hus, fulladdade som nyaste Duracellbatterierna. There you have it folks!
Nu var det ju inte bara VI på den där festen, även fast vissa kanske kände det så hehe. Jag vill tacka er ALLA, ni vet vilka ni är, från den yttersta cell på min lilltå till det längsta och mest sönderblekta strået på mitt huvud.....I´M IN LOVE WITH YA ALL AND I WANNA TAKE U HOME! :) Faaaast det kanske räcker med att dra ihop en fest Å DET SNARASTE igen, eller vad säger du The? :)
Helgen fortsatte in i en vecka full med solsken, bastu- och flottebad, mys med nära och kära, ja det är inte KLOKT vilken bra semester vi haft hittills!! Mer bilder kommer, var så säkra!

1 kommentar:

  1. Ja absolut att vi ska dra ihop till ett samkväm igen! Å det snaraste. :o) kram

    SvaraRadera