tisdag 8 juni 2010

Så typiskt mig!

Jag har inte ens genomfört det där förbannade cykelloppet än, men redan nu har min hjärna börjat forma en ny träningsperiod där jag fokuserar på Tjejmilen!
Har skrivit ut ett träningsförslag som jag så smått tänker följa med start IDAG. IDAG!? Och jag som sa till mig själv att jag skulle VILA mig i form tills på söndag, yeah right!
Men jag har ju faktiskt redan börjat släppa det där med cyklingen, det får gå som det går liksom. Har fått lånat en cykel av världens snällaste tremänning också, så att hjulen skulle trilla av eller att växlarna slår slint känns som en minimerad risk nu. Dessutom verkar det som att det blir regn men det tänker jag också strunta i. Säkert är i alla fall att jag inte kommer att trilla av pinn och dö om det regnar eller om jag måste bryta av någon anledning. Just nu är kraven på mig själv väldigt små. Brukar ju dock ändras till slut:)

Så idag har jag alltså sprungit ett pass som indelades i korta intervaller, upp-och ned-värmning och en explosiv fas där jag sprang väldigt korta sträckor och med kort vila. Totalt en timme blev det. Det var RIKTIGT skönt att jogga saaaakta sakta på uppvärmningen, kändes som att jag kunde springa hur länge som helst då! Ska faktiskt testa att springa längre än en mil någon dag, i den takten alltså.

Idag har jag även varit och hälsat på Erica och Rocky. Tog ett av världens kanske charmigaste kort på honom, men det har jag i mobilen så jag får ladda upp det en annan dag.
Har boostat min mp3-spelare med lite ny musik så nu kanske jag känner mig laddad för somamrens träning! Har ni några tips på bra träningslåtar förresten? My mind is empty!

För övrigt så kommer detta att bli en bra vecka överlag. Den trevligaste nyheten blir att EEEEEMIIIIL min lilla snoickebo kommer och hälsar på oss på torsdag!!!!!!! ME HAPPY!!!!! Han kommer att bli bjuden på lite middag, kaffe och skitsnack....ÅÅÅHHH ska bli så skoj!!!!

Auf Wiedersehn mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar