söndag 26 juli 2009

The end

Ja då var det slut på festivalandet och jobbandet. Känns skönt på många sätt men också lite tomt och trist, det är rätt sköna människor man hänger med, både de som jobbar och de som festar.

Skönaste kommentaren igår:
"Du skulle kunna göra en böööööög tooookiiiig!"
Oh yeah.....vad svarar man på det? :)

Fick ett telefonnummer av en snubbe också. Alltså funkar det på det viset fortfarande? Jag menar, jag hade varken sett honom förr, ens pratat med honom mer än "Vad ska du ha och hur mycket", tagit betalt och sen vidare till nästa. "Det här är det lamaste man kan göra jag vet men RING MIG IMORGON". Öhhhh.......sure thing.....NOT! Inte för att jag inte blir glad över uppmärksmheten, herregud klart man ska ta åt sig, men för det första, kollar inte killar om man har ring på fingret eller ej? Sen vore väl även en fördel om man åtminstone pratat längre än en kvart eller så och kännt att det klickat men vafan.....kanske helt enkelt ska dra den slutsatsen att han var desperat men då borde det väl funnit mer lämpliga offer, tex en som INTE ÄR GIFT??!! Håhåjaja!

Kom hem efter klockan sex i morse efter att ha suttit och surrat med Amir och ICA-Tomas och delar av de band som fortfarande var kvar och höll på att packa ihop. Det är det bästa med den här typen av jobb. Det är ett jäkla slit under tiden det håller på men efteråt är det som om dimman lättar, alla slappnar av och man kan snacka och skratta om allt knas som hänt.

Well well jag tror ändå jag måste skaffa en bössa, gå ut i skogen och skjuta vilt omkring mig om det REGNAR EN ENDA JÄVLA DROPPE TILL!!!!!!!!!!!!! Jag och Therese tänkte dra en promenad till våra fiskande män men så fort vi fastslog det drog en regnskur av rang ned över oss.......hmpf! Alltså, jag tycker att jag varit tålmodig nog nu men FÖR HELVET GE MIG LITE JÄVLA SOL!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar