lördag 18 juli 2009

Kälen-tripp

Japp då var man back in town och vårt "andra" hem, da house. Hade ju bestämt oss för att bara vara hemma den första veckan...gick väl sådär :) När bror och The kallar till grillning kan man ju verkligen inte dissa det utan det är bara att styra kosan mot Kälentown. Först hade jag snackat med vädergudarna så de fixade finväder under dagen så jag äntligen kunde få premiärbada på bastuflotte! Lite bilder på detta ser ni nedan. Först jag då som tror att det är vinter än och fuskpimplar lite från Yrjös spö.

Arne var försten i!

Äta är MYCKET viktigt, Ykke grillar parisare..MUMS!


Arne fick även första fisken men jag vet inte, jag skulle inte skryta om jag var honom :)


Försöker se lite paparazzivänlig ut...


Hade tyvärr glömt bort att beställa sol under själva grillningen så bror stackarn fick dra på sig regnstället, göra en MacGyver-uppfinning och ignorera regnet!


Ironiskt nog kom solen efter maten igen :)


Det vackraste värdparet

Ja det var onsdagen i bilder det. Känns som att det mest blir bildformat på mitt liv nu i sommar. Det här är det enda vi gör nu, gottar oss på diverse platser och riktigt suuuuuger ut det bästa ur sommaren. Hittills har vi lyckats svinbra. I torsdags morse hade jag visst kommit lite på kant med vädret. Glad i hågen begav jag mig ut på en joggingtur. Skönt att testa en annan väg för omväxlings skull. När jag kommit halvvägs började det åska lite. Mamma har väl inte åskan som sin bästa vän direkt så jag väntade mig genast att se röda faran (volvon that is) komma farandes till min undsättning. Tänkte att det är bäst att pinna på så långt jag kan innan hon dyker upp. Jag sprang och sprang, nähä ingen mamma i sikte? Det började regna och åska mer.....fortfarande ingen mamma eller röd fara. Jag tänkte att well jag har ju önskat regn under mina löpturer så det är bara att välkomna. Sen blev det lite mer trixigt, det började nämligen att hagla. Vafan är det frågan om?! Var mest rädd att telefon skulle ta skada, jag hade stoppat den i ena strumpan in case of emergency. Räddningen kom till slut. Under en typ mjölkpall kröp jag in och fick lite tak över huvudet. Fick fram telefonen, den var dyngsur. Vägrade att måsta köpa en ny så mamma fick snällt komma och plocka upp mig. Hon var i och för sig redan på väg :) Såhäär snygg är jag efter denna tur!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar