tisdag 21 juli 2009

IKEA in the summer....

....är verkligen INTE att föredra! Känns som att man åker rakt in i en myrstack vilket VORE nåt att föredra för ge myrstackarna en biljäkel så tror jag banne mig att de kör bättre än vad vi gör! Det är många parametrar som kan hetsa upp en under en tur till detta lilla land. Först har vi avfarten från E4:an. TILLÄMPA BLIXTLÅSEFFEKTEN GOD DAMN IT!!!! Men nähäee då, en DEL gör det faktiskt hör och häpna, kors i taket och allt det där. Problemet är bara att när någon gör det så ser bakomvarande chansen och MOLGASAR på så att DE ska komma FÖRST.....tur att det inte var jag som körde. Jag sa att hade jag haft Ådi (förlåt kära pärla) så hade jag tveklöst stampat på gasen så den där flådiga vad-det-nu-var-för-märke hade fått ett minne för livet.

Sen snirklade vi oss fram till IKEA-parkeringen och varje gång häpnas jag över att det inte sker fler dödsfall där, den måste ha Gud på sin sida eller så för shit pommes frites hur folk kör där! Är det liksom fritt fram, inga skyltar här, bara dumma bönder från Lappland med sina husvagnar så då jävlar ska här satsas järnet, nån stackare borde vi väl ändå hinna med att klippa? Va? Jag menar, lämnar folk in hjärnan på samma ställe de dumpar av barnen i en timme för lek? Återigen, om jag hade haft Ådi hade vi rensat upp i detta lilla land lekstuga.

Äta stod också på programmet. Vi drog den smarta slutsatsen att vänta lite med det tills den värsta rushen var över så vi lämnade IKEA och drog på Birsta city istället. Väl där fick vi båda AKUTA hungerskänslor vilket ledde till att det inte gick att vänta längre utan vi plöjde in i ett enormt myller av andra lika hungriga på en av restaurangerna. Det var väntetid på en kvart sa de, läs 35 min. Jag mitt dumma nöt beställde en paj....den var ungefär lika stor som en tumnagel och hade väl i och för sig kunnat föda upp ett mindre myrsamhälle meeeeen inte mig dock! Well well, jag fick ju endast skylla mig själv, that´s a fact!

Drog igenom resterande butiker, fick med oss lite kläder hem och sen var det dags för ett bejublande (?) återbesök på Bauhaus. Kunde snabbt konstatera att nej, det har inte blivit någon förändring varken i sortiment eller på personalen. Däremot hade de 20% på BADRUMSINREDNING och SVINREA på vissa kakelsorter......kul :) Det tog oss säkert en halvtimme MINST att få tag i någon stackars sate som kunde leda oss till sådana där stavar som man stoppar i toaletten så att det inte luktar avfall. Jag gjorde min samhällsenliga plikt att plita ned på en lapp vad jag tyckte om besöket. Funderade även på att skriva mitt namn där men med risk för att Bauhaus samarbetar med maffian avstod jag.

Japp det var vår måndag det :) Nu till något POSITIVT TJOHOO!!!! Vi har sett två kanonrullar, dels TAKEN som nog alla redan vet vad den handlar om vid det här laget eftersom alla pratar om den. Nu kan vi också sålla oss till den skaran. I loved it därför att den var ärlig och rå, inte sådär puttinuttig som de annars brukar vara. Inget "nej jag ska inte sjunka lika lågt som du, därför får du leva". ICKE! Här var det "du är en ful jävel därför får du dö". Ja nu låter det som om jag är värsta psykopaten men svar nej, jag tycker bara det behövs en sån här film ibland också.
Sen såg vi AUSTRALIA. Den var också som jag förväntat mig. Hade dock velat se den på bio, tror den varit ännu mer maffig där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar