tisdag 4 maj 2010

Snö...men så otippat!

Jahapp!
Mina planer på att ta en längre cykeltur höll inte så länge då jag vaknar till det bländande skenet av...STORA FETA SNÖFLINGOR som bara VRÄKER ned från skyn. Men otippat! Ja förvisso, det är ju ändå maj och då borde sådana här vyer vra undanstoppade i någon anskrämlig låda som man helst inte vill ta fram förrän dagen före julafton. Dock ändå inte då det är SNORKALLT varenda jävla dag och blåsten nästan lyfter upp en så att man verkligen inte ska missa en enda kylig vind eller snöflinga. HELVETE!

Sådär. Nu har jag gnällt av mig lite :)
Idag blir det istället lite gymträning. Hade ju sagt till mig själv att dessa veckor som jag är ledig ska träningen gå i konditionens tecken. Löpning och cykling. Idag blir det inte riktigt så, jag drar av ett hederligt gympass och tar nya tag imorgon. Min plan är att jag, någon gång i alla fall under min ledighet, ska ha cyklat upp till Kälen. Det var mitt mål och eftersom jag inte rört cykeln på hela våren så kan det bli lite tufft men det får väl ta den tid den tar och om jag inte orkar cykla hem får jag väl antingen bli kvar tills jag orkar eller hemskjutsad med skammen runt knäskålarna.

Idag fyller mamma år. Hade tänkt åka upp ikväll med en tårta och överraska men då ska Arne repa just precis ikväll så det får bli en annan dag. Jag fick inte åka upp ensam, han ville ju såklart med. Vi är inte sådär toknoga med att fira just samma dag som man fyller i den här familjen så jag tror att det ordnar sig. Får börja med att ringa och sjunga lite i alla fall.

Nu blir det gymmet nästa och sedan en eftermiddagsdate med Emma på stan.

Ha en solig dag under flitens lampa då strålarna vägrar komma från himlen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar