måndag 17 maj 2010

Kvällsmat och sommarkänsla

My snack for the evening.....








Har äntligen hittat ett bra sätt att stoppa in lite vardagslyx i mina kvällsmål. Kesella vanilj har jag haft rätt svårt för bara sådär som den är, tycker att den smakar för starkt och fränt. Men om man blandar den med lite minikeso och ett äpple så blir det MUMMA i magen!
Eller varför inte ugnssteka äpplen med lite kanel på och sen klicka på lite kesella vanilj.....MMMM tror att det får bli helgens mums i magen.
Idag har varit en alldeles fantastisk dag......om man hade varit LEDIG vill säga! Ska väl ändå inte gnälla, idag är ju första dagen jag jobbar på sexton dagar hehe.
Eftersom jag cyklade igår och har lovat mig själv att fokusera på det och inte ta några snedsteg mot gymmet så kändes det rätt konstigt att inte träna alls idag.
Var istället ut till Indiska och lämnade igen alla gardiner som vi hade köpt till köket. De där turkosa "Anden-i-flaskan"-inspirerade fladder till gardiner passade tyvärr inte alls in i vårt kök. Eller, jag vet inte om det var kökets fel, det var helt enkelt svårt att få gardinerna att se ut för något annat än disktrasor hängandes på trekvart. Eller så är det bara jag, jag vet inte. Hur som helst, shoppade lite mat istället så man får väl vara glad för det lilla.
Premiäråt middagen ute på altan idag. I LOVE IT! Önskar bara att vi hade en ny, fin altan med massa mysiga kuddar, soffor, lyktor och grejer istället för en sketen enkel trädgårdsmöbel och trallgolv. Jaja man kan inte få allt. På en gång :)
Nu blir det lite soffläge innan sängen hägrar. Roligare än såhär tänker jag tyvärr inte vara idag.
Tisdagen kommer snart, det tuffar på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar