onsdag 5 maj 2010

Nya rubriker

Så jäkla roliga rubriker i Aftonbladet idag.

"Vårskirt och fjäderlätt. Nu dansar skira, luftiga tyger med vinden."
Tror fan det när vinden mer är som en orkan som helst vill slita oss i stycken. Skulle jag i dessa dagar klä mig i "skirt och fjäderlätt" skulle jag först ställa mig frågan: Vill jag gå naken på stan idag? Det är fan ingen självklarhet att tyget inte håller såvida det inte är gjort av bävernylon men då faller det där med fjäderlätt rätt hårt tror jag.

"Alliansen lovar: Det här ska vi INTE göra"
Fine. De har dragit igång en kampanj med nio löften om vad de inte ska göra om de vinner. Schysst mörkning, tänk då bara på alla de andra hiskeliga saker de kan ta sig för som vi inte ens hinner MÄRKA eftersom vi är så fokuserade på vad de just INTE kommer att göra. Schack matt.

"Han öker lönen med nära sex miljoner kronor".
Schyrrans.Själv tror jag att jag fick en ökning på tre-fyrahundra spänn.......Ve mina föröldrar som inte uppmuntrade en hockeykarriär!

"En kvinnohatare berättar."
Hur fan kan man hata halva jordens befolkning bara sådär? Jävligt kul att vara hans morsa!! Det är nästan lustigt.

Anyway. Idag är jag i paradiset på jorden, Kälen that is. Det är åtminstone inte helvetet för det är kallt så förbannat och snön vill gärna envisas med att falla. Tragiskt! Tänkte ut och springa sen men det får nog vara. Har sysselsatt mig med att skruva ihop bror och The´s kök, tillsammans med Therése. Brollan är sjuk IGEN så nu har de dragit vidare på skiktröntgen. Själv ska jag gå hem och äta tårta med pappsen. Efter det väntar lite spackel på mig och efter det blir det en hot date med lite slipning. Over and out!

2 kommentarer:

  1. Du är världens bästa som är här o sliter när vi ränner.....Är så glad som har dig!
    pöss

    SvaraRadera
  2. Älskade vän, KLART att jag hjälper till om jag kan!! Speciellt såna människor som er som ALLTID ställer upp för ALLA ANDRA HELA TIDEN!! Love ya!

    SvaraRadera