lördag 8 maj 2010

Me and my boys.....

....went out Fridaynight. This is what happens when you cut us loose :)

Kl 16.25
Stiger på bussen.
"Jag ska in till stan."
"Och du äärrr....." säger busschauffören.
"Stor. Jag är stor nu."
"Hihi och det är mellan 20-26 år?"
"Nä"
"Yngre?"
"Nä men tack ändå."
"Va?! Är du äldre? Det kunde jag aldrig trott, jag hade gissat på runt 20."
"Jo jag har hört det där förut. Man får hoppas att det håller i sig."

Det är liksom som så att jag måste börja deklarera min ålder på bussen nu också. For how long undrar jag nu? Det är inte det att jag GNÄLLER, nej tusan heller jag är bara tacksam och glad, men jag tycker det är nog pinsamt på systemet, vafan ska det då inte bli på bussen? Haha!

Kvällen drar vidare. Kanonväder, kanonmänniskor, kanonmat, allt är kanon, dock inte jag som är väldigt städad, mest på grund av de hutlösa priserna på cidern. SNÅL that´s me!
Terroriserar trubaduren för att han inte sitter på vår sida av båten. När han väl kommer tvingar jag honom att spela en Bon Jovi låt, strängarna ryker och så ock vär kära trubadur. Undrade ett tag ifall han var tvungen att beställa nya strängar från nån stackare som fick ro ikapp oss. Kommer aldrig få ett svar är jag rädd.

Runt 22-tiden dimper vi ned på Bishops. Får veta att TOMMY MOTHERFUCKIN KÖRBERG är där. MEEEN DUUUU, honom ska jag allt knipa mig en stund med. Har sagt det förr men tåls att sägas igen, vilken pondus, vilken karlakarl, vilken röst...jag lipar av blotta tanken!
Spanar in honom på ena kanten av baren, glider upp lite sporadiskt för att lägga in min stöt. MEN OJ vad arg han låter!! Går an om att han fått fel dricka, han ska inte ha en Pepsi utan cider mm mm. Glider snabbt tillbaka som en panter i mitt hörn. Här törs man inte störa!
Får givetvis en uppmaning av min arbetskamrat att "Gå och ge honom en puss på kinden och be om autografen, du som inte bangar."
"Okej, kolla in det här då" säger jag kaxigt och stövlar fram.

"Hej kan du hjälpa mig med en grej?"
"Jamen självklart, vaddå?
"Det är såhär att jag är här med mitt jobb. Det är bara en massa grabbar och jag och de tror inte att jag törs gå fram och be om en puss på kinden och en autograf."
"Nämen ååååh kom kom" säger mr Körberg himself och trutar dit en puss på min kind.

Vi snackar vidare en stund och ååååh så GLAD jag blir över att han är supertrevlig och inte alls nån dum jävel som tror att han är nåt. Fast det är han ju trots allt ändå. Nedan finner ni några mörka bildbevis på detta samspelta möte :) Jag tror nog att jag är den enda 28-åring som finner ett stort nöje i att få en puss av Tommy Körberg. Men det är sån jag är och det står jag för. Tommy you rock!




Efter denna nöjestripp blir jag mer eller mindre intvingad på skitstället Oscar. Jag HATAR verkligen det där stället!! Vakterna är precis exakt stereotypen för hur svinig man får vara och ändå kallas rumsren, folket som är där är det en salig blandning på i och för sig, men jag gillar inte atmosfären. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

TACK OCH LOV för dessa goa grabbar i "De Sotos" som gjorde de där satans hutlösa 120 :- väl spenderade annars hade jag haft ett enomt självförakt och ångest idag!! För att göra en lång historia kort så "boundade" vi rätt bra under den alltför korta stund de spelade, och jag önskar så innerligt att jag hade tid att se dem ikväll igen på samma förbannade skitställe.

Det var min kväll, en alldeles underbart lyckad kväll på alla sätt och vis. Jag hade mina grabbar med mig, mina bodyguards, mina extrapappor och extrabrorsor, och jag kan leva på det här länge länge. I alla fall till nästa gång :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar