måndag 4 oktober 2010

Höst ute höst inne


Vackra höst...


Bilden är stulen från internet, inte MIN alltså!

Ja det är verkligen en vacker höst som vi har/har haft hitttills. Varm, solig och just nu exploderar naturen i en massa vackra färger. Såhär var det länge sen jag upplevde en höst. Oftast brukar ju inte färgerna hinna framträda innan WAMBAMKADAM snön kommer som en osalig ande och förstör allt.

Känner mig inte riktigt kry i halsen. Vet inte om det är en förkylning eller vad det är men efter en rejäl natts sömn så känns det i alla fall bättre. Synd bara att det kommer bli dåligt med sömn nu när nattpassen startar igen.
Så det blir ingen träning för mig ikväll. Tog en timmes promenad istället. Skönt att lufta skallen och luftrören lite. Jag tänker så bra när jag promenerar. Eller, tänker BRA, jag TÄNKER i alla fall, på en massa saker som jag inte hinner reflektera över annars.

Till exempel det här med korsdrag. Varför är det så farligt att ha korsdrag i ett hus, ett rum etc? Är det bara något man har med sig sen barnsben, visste man inte bättre "förr"? Har försökt googla på det av ren frustration men icke. Det verkar inte som att det finns klara belägg för det. Eller? Är det någon som vet?

Kom hem med ett kreativt sinne och drog igång ett bak som förhoppningsvis ska resultera i en nyttigare form av sockerkaka. Återkommer under dagen med bildbevis och recept, vare sig det blev bra eller inte :) Tänker nog ta och baka lite bröd också men jag vet inte om jag har bra ingredienser för att lyckas.

Håller tummen för att jag imorgon vaknar pigg, fräsch och träningssugen för jag HATAR när jag inte kan träna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar