söndag 3 oktober 2010

Lat dag i soffan



Ja det tyckte både Izzy, jag och husse att vi var värda. Såhär skön stil hade inte vi dock :)

Helgen har rasat iväg som en snölavin och jag har inte hunnit med att det REDAN är söndag!!
Igår blev det frukost i soffan och sedan vidare till Mio för att kolla på köksbord. NÄÄÄ vi har FORTFARANDE ingen ordentlig köksmöbel! Har på känn att det där kommer lösa sig inom en snar framtid, vi har nog bestämt oss nu veliga som vi är.

Sen hem för lite vedkörning (jag) och skolplugg (Arne). Därefter blev det middagsdags och till det lite röd bubblig dryck. Mer film i soffan och då och då kastade jag ett nyfiket öga på de nya grannarna som håller på att flytta in. De får rena lyxen direkt med utespa, pool och grejer. DESSUTOM har de TVÅ golden retrivers......am I avis or what??! Kanske ska kila in sig som hundvakt nån gång ibland? Se hur det går med min allergi. Måste i alla fall ta och gå och hälsa på dem och välkomna dem till gräddhyllan :)

Jag är tråkig idag, jag vet. Har inget att berätta, inget som hänt mig. Känner mig lite småseg efter en lugn och mysig helg. Dags att kicka igång en ny vecka med nya salsatakter, träning och naturligtvis ett nödvändigt ont: jobb. Att vinna några miljoner känns inte helt fel en dag som denna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar