lördag 30 oktober 2010

Middagstips och utekvällar

Idag har varit en helt fantastisk dag, det kassa vädret till trots!
Efter en halvdan utekväll igår där jag mer och mer började ifrågasätta den här stadens överlevnad, vaknade jag av små små tassar som trippade runt på mig före sju. Izzy hade tydligen bestämt sig för att nu jävlar ska ni vakna people, och vägrade take no for an answer! Kan ju i och för sig förstå hennes trots, vi har ju väckt henne före sex varenda dag hela veckan så det var väl payback time nu då.
Kunde inte somna om så jag hamnade ute i soffan, slötittandes tv. Till slut var jag så vansinnigt hungrig att jag var tvungen att fixa frulle och väcka Arne. Mysig frukost i soffan är den bästa starten på dagen!

Bestämde vilken mat vi skulle bjuda våra fina fina gäster på. Det blev ugnsstekt fläskfilé med potatiskaka och whiskysås. MYCKET gott faktiskt om jag får säga det själv. Har ingen bild tyvärr men det finns vittnen ifall ni inte tror mig :)

Känner mig riktigt laddad och taggad för denna träningssäsong. På torsdag är det nytt möte med min himmelssände coach då vi ska gå igenom lite kost. Jag är lite nyfiken på hur han kommer att lägga upp det hela. Jag vet i alla fall att vi kommer snacka lite om vikten av vilken mat vid vilken tid. Mängd och sådant vet jag ej om vi redan nu kommer lägga vikt vid eller om det kommer senare.
Det känns i alla fall riktigt bra! Idag sa han att det kommer att bli spännande att se om jag har psyket för att träna som han vill träna mig. MEEEN DUUU!!!! Jag ska i alla fall försöka till bristningsgränsen, sen kan jag inte lova att min kropp kommer svara upp till förväntningarna men IT BETTER! Tycker om att ha mål uppsatta, struktur för träning och kost och jösses så jag kommer att lära mig under tiden!

För att dra en liten återblick mot gårdagen. Jag och goaste Eva hade en mysig förfest hemma hos henne. Efter det begav vi oss genom regn och rusk ned till Primero för att hotta till oss lite med salsa. Det var första misstaget. Jag svär, jo jag SVÄR, på att jag INTE ska gå på en till salsafest INNAN jag antingen har lärt mig tillräckligt för att våga bjuda upp, eller att jag är så full så att jag inte bryr mig. För shit vad irriterande det är att stå där och bara vilja sway and shake men så bara sätter man upp en stor fet igenmurad dubbelsidig tredimentionell vägg som är OGENOMTRÄNGLIG!

Mardrömmen slutade klockan ett och vi tänkte att nu jäklar drar vi vidare så att vi kan boosta vårt danssjälvförtroende. Jaha, inte visste jag att folket i den här jävla stan var GJORDA AV SOCKER så fort det regnar lite! Det var ju INGEN ute!! På en LÖNINGSHELG??!! Stod och fluktade in genom fönstren på Oscar....stendött....vidare till Allstar. Där hade de ju i alla fall bemödat sig med en "fake-kö", som för att lura folk utanför att det verkligen var ASPACKAT innanför......smart tänkt men inte för två bruttor som varit med förr! Vi slutade på Kebabcity där jag kallt konstaterade att den här stan är på väg utför. Eller ingenstans, hade den varit på väg utför hade den kanske så småningom hamnat närmare Stockholm och då hade väl utelivet kanske stigit en smula. Eller inte, jag önskar inte att Sundsvall blir nya brat-town, det finns tillräckligt av sådana ändå.

Anyway, jag förstår verkligen varför jag lägger pengar på ett par nya löparpjucks än coola outfits för de få gånger jag tar mig ut kan jag använda samma trasa all over igen för ingen kotte kommer ändå att ha sett mig då det BARA är JAG som är UTE just DÅ!! GHAAA!!!!
Eva, vi kanske skulle provat den här kvällen också? Bara i studiesyfte sådär? :)

Nu blir det soffläge för resten av kvällen! Godnatt söta stad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar