torsdag 28 juli 2011

Action and reaktion

Dagens crossfitpass, avklarad i solen på kärebrors altan:

400 m rodd
15 armhävningar
15 situps

Totalt fyra varv på ungefär 18 min. En jävla skillnad på roddmaskin och roddmaskin märker jag! På gymmet ror jag 500 m på 1.58 min, här tog 100 m 45 sek! Jag har tydligen för korta ben för den här maskinen, hmpf! Men det spelar ingen roll, det är ju arbetet som gör skillnad och svettigt blev det!

Sitter och myser i soffan med en kaffekopp och vindruvor. Bror ligger bredvid och vi väntar på Puff som snart kommer hem från jobbet.
Tyvärr ger inte Kälen den lugnande, helande effekt som det brukar, fast det kanske inte är så oväntat just nu. Känns som om jag är stormen Katrina eller en tsunami, som skövlar och förstör livet för alla som kommer i min väg. Först kändes det fruktansvärt att vara den personen men nu börjar jag nästan bli lite ironisk. Väldigt stor skillnad på samma fråga, ställd av olika personer, märker jag. Blir lite förvånad över hur insnöat, enkelspårigt och instängt livet är för vissa. Reaktioner i nuet, okej, men ibland undrar jag ändå: "Hur tänkte du nu??" Take a step outside your own mind please, och sluta tänk allt utifrån er själva för en sekund!

Små små kliv, stora trappsteg som ska besegras. Tillsammans kommer det att gå och jag är så glad att inte vara ensam. Det här inlägget blev rätt flummigt och osammanhängande ser jag, men så får det bli!
Imorgon är en ny dag, kanske bättre, kanske sämre men en sak är säker och det är att den kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar