måndag 11 juli 2011

Back at the crimescene

Jahapp då var man tillbaka på ursprungsplatsen igen, med ett hjärta som har sorg på ungefär 1000 olika sätt. Just nu orkar jag inte, jag har för den delen inte någon som helst lust heller, att försöka superlimma ihop det med ord på bloggen.

Gatufestveckan var helt fantastisk däremot, om vi nu ska sikta in oss på det positiva. Jag har haft en alldeles underbar minisemester med sol, bad, sköna människor och sjukt bra musikupplevelser. Sliten ända in i märgen, javisst, men ändå på ett bra sätt. Det var värt det helt enkelt! Hoppas ni har hängt med mig på partybloggen för jag tror inte att jag orkar lägga in bilderna här också.

Håll nu bara tummen att jag vinner tävlingen om bästa partybloggen, hur nu det ska kunna utses! Alla har ju olika upplevelser och synvinklar så.......Good luck jury.......fast jag tycker ju förstås att min är bäst haha!

Tränat har jag lyckats med idag också, än bättre att det var tillsammans med Fredrik. Var alldelels för länge sen nu så ÄNTLIGEN får jag väl säga!!
Passet såg ut som följande:

10 kettlebell swing
10 ringhäv
50 hopprepshopp
10 dips
20 utfallshopp

Fem varv på tid! Drygt nio minuter senare var vi RÄTT svettiga!! Ventilationen på gymmet verkar ta semester på obestämd tid när värmen slår till. Men det är väl bra att svettas?!

Nu är det bara att fokusera på nästa dag.
Over and out, det blir inte roligare än såhär idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar