tisdag 26 juli 2011

Only a klick away

Det är otroligt vad bilder kan göra med en. De kan göra så att man blir glad, tankfull, ledsen, upprymd, ja man KÄNNER saker alltså när man ser bilder som man kan relatera till. Man kan rentav känna känslan man hade just där och då ifall det är en bild man själv varit med och skapat.
Ibland gör bilder ont. Som idag. Idag såg jag en bild som påminde mig om någonting oerhört fint som jag har förlorat. Då kommer en hel del olika känslor fram. Livet är nyckfullt och jag är egentligen inte sentimental, självplågande är kanske ordet vi söker. Om det bara vore som ett plåster. Man vet att det gör jävligt ont när man rycker bort det men den känslan försvinner relativt snabbt. Livet är lite jävligare på det sättet.

Facebook är ibland som ett jävla jättebandage som man försöker vira och vira av, varv på varv, för att bli av med men det försvinner aldrig Ibland går det inte att välja vad man vill utsätta sig själv för. Man loggar in och KABAM så hamnar allt rakt in da face, utan att man har bett om det. Ändå går det inte att låta bli. Det är alldeles för lättillgängligt, att hålla koll på håll, fast man egentligen inte ska, borde eller får. Nästan lite lustigt, Facebook är för evigt men delar av mitt konto är övertrasserat, dock ännu inte blockat.

What else ska jag spela över i melankoliskt mummel tro?
Ingenting egentligen.Eller jo, Ådi har bestämt sig för att jävlas lagom till semestern då jag behöver bilen ruskigt mycket. Gashäng som heter duga så idag när jag och Camilla rattade hem från Birsta fick jag nästan ta svängarna på två hjul. Okej, jag KUNDE bromsa så så farligt var det inte! Men vem vet, imorgon kanske jag inte kan bromsa heller så stabilt är inget ord jag tänker använda i samband med Ådi just nu! Ja jag vet, jag ska ska skaaa köpa mig en annan bil. Bara inte just nu.

Imorgon är tanken som sådan att jag ska dra och ljuga om livet med Anna-Karin från mitt jobb. Det är en människa jag beundrar i 120 knyck ska ni veta! Har ni någonsin träffat en människa som ni tänker "Herregud den här bruden/grabben har verkligen inga sorger i livet!" PRECIS så är det när man ser henne! Hon har däremot en hel del skit att bära runt på, det är det som gör det så fantastiskt att hon ändå utstrålar positivitet så det bländar. Det är imponerande om nåt det!!
Efter det blir det förmodligen Kälens vidder som hägrar. Time for healing!

1 kommentar:

  1. hej! tänker på dej vännen!!och förstår vilken fin bild du hittat!många kramar !!

    SvaraRadera