torsdag 24 januari 2013

From one corner to the other

Dagen idag blev träningslös. Det var inte alls planerat men när det kommer roliga saker emellan (jo träning är jävligt roligt det också förstås) så får man prioritera.
Idag har jag hängt med Amir. Det händer inte alls så särskilt ofta så när han ringer får man passa på! Han har spännande projekt på gång och jag kommer att försöka vara delaktig när jag kan, och det känns skönt att jag kommer få ett stamhak att hänga på när jag får tråkigt, är hungrig eller bara för att. Det tycker jag att ni också ska göra! Komma och hänga med sköna människor och skapa en liten oas mitt i stan. När jag har mer matnyttigt att komma med ska ni absolut få se det här!

Har också fått träffa min goa, fina, underbara Camilla!! Smaskade sushi och svepte en latte och bara fick lite tid att mysa.Lovely upplägg såhär innan sista nattpasset på jobbet!

Kort och lättsamt inlägg idag. Det är inte riktigt så jag känner mig ska jag villigt erkänna, men det är i alla fall det jag vill skriva just nu. Morgondagen kommer att bjuda på träning, soffhäng och mer umgänge. Snabbt, enkelt och färdigbrett joråsåatt!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar