måndag 21 januari 2013

Hemmagris

Ända sedan jag kom hem från Thailand har jag haft ett väldigt behov av att vara hemma. Det är inte likt mig alls, jag brukar alltid vara på väg någonstans, men nu känns det jätteskönt att bara sitta i soffan, lyssna på musik, läsa bok, titta på tv, dricka te och slappa i halvmörkret med tända ljus.

Det finns dock vissa saker jag borde ta tag i. Starta mitt företag och lägga upp en hemsida. Nu kan jag ju inte något om något av det egentligen, men jag har ju kontakter. Det är bara det att jag vet att jag själv naturligtvis måste fatta beslut och lägga ned energi, energi som jag helst riktar åt ett annat håll just nu. Kanske ska jag ta små steg här också, och inte bara kasta ihop allt i samma balja och göra som jag alltid har gjort: Köra på tills skiten brister! Nä jag tar lärdom av tidigare erfarenheter, och saktar in maskineriet.

Tränade rygg/ben idag. Är förvånad över hur snabbt jag verkar komma tillbaka till samma styrka som innan semestern. Första passet efter uppehållet kunde jag bara ha 2,5 kg vikt extra när jag körde chins, och inte 10 kg som innan. Nu, fyra pass senare, har jag kämpat mig tillbaka till 7,5 kg iaf, så det tar sig! Ser fram emot uthållighetsträningen som kommer efter den här tunga perioden med skräckblandad förtjusning. På ett sätt "känns" det mer i kroppen efter ett uthållighetspass än ett tungt pass. Jag känner mig mer slut och svettig, men det är ju två helt olika syften så det är fullt normalt. Mentalt kommer det att vara grisjobbigt iaf! Att motivera sig att göra 15 knäböj istället för fem....ja det är en pärs för vilket sinne som helst! Pansarpanna fram!

Nu väntar lite middag och sedan får jag hänga i soffan igen och vänta på att få åka och jobba. "Få", som att det ska vara nåt att få det?! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar