onsdag 6 mars 2013

Har du nånsin sett en Blåbandpåse växa på ett träd?

Många frågar mig väldigt ofta om träning och kost. Jag tycker att det är jätteroligt att svara, men det slår mig ofta hur krångligt det kan tyckas vara och hur snårigt det är i denna djungel av dieter som ständigt florerar i media och bland oss. Jag tycker inte att vi ska behöva krångla till det så mycket utan använda oss av sunt förnuft. I alla fall i grunden, sedan kan det finnas en rad olika orsaker till varför Anna kan äta en massa frukt medan Pelle inte kan äta en enda. Till exempel.

Häromdagen frågade en arbetskamrat mig om Blåband-påsarna var bra eller inte. Jag ställde helt enkelt en motfråga som löd:

"Har du nånsin sett en Blåbandpåse växa på ett träd?"

Så enkelt tycker jag faktiskt att det kam vara att avgöra vad som är bra mat eller inte. Fanns maten på stenåldern? Fine, ÄT DEN!! Är det något som framställts i en rad olika industriella processer och har en hel massa olika tillsatser och ingredienser.....ja vad tror ni själva?
Använd detta som en bra grund när ni väljer vad ni vill stoppa i er mun. Vill ni sedan veta HUR den mat ni väljer påverkar er, ja då tycker jag att ni kan vända er till mig så ska jag berätta och förklara.

Har fyndat på bokrean för första gången någonsin. Detta blir starten på min fortsatta utveckling till ett sunt och naturligt liv, fyllt med kunskap för att hjälpa mer eller mindre vilsna själar där ute. Kanske du är en av dem? :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar